Steam

De stoomreiniger voor alle soorten oppervlakkenDe Vileda stoomreiniger warmt op in 15 seconden. Deze reinigt uw vloeren snel en gemakkelijk met hete stoom. De Steam verwijdert alle soorten vlekken, vuil en vet. Voor maximaal comfort kan hij op elke vloer worden gebruikt, zelfs op matten en tapijten.


Productdetails


1. Doodt 99,9 % van de bacteriën

De stoomreiniger verwijdert 99,9% van de bacteriën op uw vloeren en creëert een veilige en hygiënische omgeving in huis.

2. Reiniging tot in de hoeken

Met de driehoekige kop glijdt de Vileda Steam gemakkelijk in de hoeken en maakt ze grondig schoon. Met zijn compacte vorm en ontwerp glijdt hij snel en gemakkelijk over alle vloeroppervlakken.

3. Variabele stoomregeling

U kunt deze krachtige stoomreiniger op twee standen instellen met de praktische stoomregelaar (minimum en maximum) zodat u ook delicate vloeren kunt reinigen.

Meer informatie

Meer informatie

Zeg vaarwel tegen chemische middelen. De hete stoom en microvezeldoekjes van deze stoomreiniger doden 99,9% van de bacteriën, ongeacht het oppervlak. De handige stoomreiniger is geschikt voor alle soorten vloeren en heeft een variabele stoomregelaar. U kunt de intensiteit eenvoudig op minimum instellen om zelfs delicate vloeren te reinigen.

Dankzij de draaiende stoomkop is de Steam gemakkelijk te hanteren. Hij vrij compact (126 cm) en is zeer licht met een gewicht van slechts 2,3 kg. Dankzij de meegeleverde microvezelhoezen is deze stoomreiniger ideaal voor hardhouten vloeren. Dankzij het handige tapijtaccessoire krijgen uw  matten en tapijten hun glans terug. Eenmaal bevestigd kunt u zelfs meubelbekleding en matrassen met stoom reinigen. Het ergonomische handvat maakt deze stoomreiniger dynamisch en gemakkelijk te hanteren.

De stoomreiniger biedt een maximale autonomie van 120 m² met een waterreservoir (400 ml). Als u in een zone met erg hard water woont, gebruikt u best alleen gedistilleerd water in de stoomreiniger om deze niet te beschadigen. Koop hem nu en vereenvoudig uw dagelijkse taken!

De handige en wendbare stoomreiniger om alle vloertypes tot in de hoekjes schoon te maken

1

Draaiende stoomkop

Gemakkelijk te hanteren rond voorwerpen of meubels, daarbij een driehoekige vorm voor het reinigen van hoeken.

2

2 Microvezelhoezen

Twee wasbare microvezelhoezen die vetvlekken en vuil aanpakken.

3

Opzetstuk voor tapijten

De Steam wordt geleverd met een opzetstuk voor uw tapijten en matten, waarmee u deze diep met stoom kunt reinigen.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

U kunt de stoomintensiteit instellen en met 1 vol waterreservoir produceert hij tot 28 minuten stoom.
Een stoomreiniger werkt met drie componenten: water, temperatuur en druk. De kracht van de hete waterdamp verzacht alle soorten hardnekkig vuil en lost het op. De druk maakt het los van de vloer en de microvezeldoek veegt het op.
De microvezelhoezen van deze stoomreiniger vegen het vuil weg met stoomreinigingskracht. Ze bevatten 91% polyester en 9% andere materialen. Ze zijn wasbaar en herbruikbaar.
De stoom verdampt onmiddellijk, zodat uw vloeren droog blijven. Als u echter op sommige plekken wat meer moet aandringen, kan er wat water achterblijven.
Nee, de Steam kan uw stofzuiger niet vervangen, maar is een nuttige aanvulling. Als u klaar bent met stofzuigen, kunt met de stoomreiniger hardnekkige vlekken verwijderen. Bovendien maakt de stoomreiniger uw vloer hygiënisch schoon en daarvoor volstaat een stofzuiger niet.
a brand of FREUDENBERG