VR 201 PetPro

Robotstofzuiger voor dierenharen en alle vloerenBetaalbare robotstofzuiger voor alle vloeren en vooral voor dierenliefhebbers! Dankzij de geoptimaliseerde borstel pakt deze robotstofzuiger haren en vuil gemakkelijk op en deponeert ze in de XL stofbak.


Productdetails


1. Dubbele borstels voor huisdierenhaar

De dubbele borstel van deze robotstofzuiger met siliconen lamellen pakt het dierenhaar op en deponeert het in de XL stofbak. De siliconenharen graven diep in de tapijtvezels om ze te reinigen.

2. Het dubbele filtersysteem

Het dubbele filtersysteem verwijdert allergenen, stuifmeel en andere deeltjes. Het efficiënte dubbele filtersysteem dat 99% van alle allergenen en pollen tot 10 micron opvangt, is ideaal voor allergiepatiënten.

3. Superieur onderhoud

Laat dierenharen gemakkelijker los in de XL stofbak dan andere robotstofzuigers. U kunt de stofbak gemakkelijk verwijderen om hem te ledigen.

Meer informaties

Meer informaties

Geniet van een haarvrij huis met onze nieuwe draadloze VR 201 PetPro robotstofzuiger voor huisdierenhaar! Hij werd speciaal ontworpen om dierenharen van alle soorten vloeren te verwijderen met een 3-traps stofzuig- en reinigingssysteem speciaal voor tapijten:

1. Twee roterende zijborstels

De roterende borstels aan de zijkanten reinigen moeilijk bereikbare plaatsen zoals randen en hoeken grondig.

2. Gepatenteerde dierenhaarborstel

De gepatenteerde borstel met siliconen lamellen graaft in de vezels en reinigt ze diepgaand.

3. Sterke zuigkracht

De sterke zuigkracht van deze robotstofzuiger haalt vuil en haar uit tapijten.

Dankzij de reinigingsprestaties is dit de ideale robotstofzuiger voor iemand met dierenallergie en om tapijten te reinigen, want hij verwijdert grondig dierenhaar dat diep in de vezels vastzit. De robotstofzuiger heeft 4 verschillende standen:

  • Standaard
  • Stil
  • Programmeren
  • Home

Met zijn hoogte van slechts 8 cm kan hij gemakkelijk onder meubilair zoals sofa’s, bedden en andere lage voorwerpen. Als u een bepaalde plek wilt reinigen, plaatst u de robotstofzuiger op deze zone. Of u laat hem een van zijn drie reinigingspatronen uitvoeren voor een meer willekeurige reiniging: zigzag, spiraal of auto. De robotstofzuiger keert terug naar het laadstation zodra het reinigingspatroon is voltooid.

Probeer deze nieuwe en verbeterde robotstofzuiger voor dierenhaar en alle soorten vloeren. Hij reinigt nog beter, zodat u minder werk en meer vrije tijd hebt!

NIEUWE VERBETERDE EN GEPATENTEERDE BORSTEL

1

Dubbele borstels

Dubbele borsteltechnologie voor het gemakkelijk en snel oppakken en loslaten van dierlijk haar
2

Bredere Lamellen

Bredere lamellen voorkomen dat het haar rond de borstel verstrikt raakt
3

Siliconenmateriaal

Het niet-kleverige materiaal graaft diep in de tapijtvezels om vuil te verwijderen

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Deze modellen hebben een autonomie van 90 minuten wanneer de batterij volledig is opgeladen.
De Vileda robotstofzuigers en de VR 201 PetPro voor dierenhaar zijn allemaal draadloos en werken zelfstandig. De VR 201 PetPro keert zelfs automatisch terug naar zijn laadstation.
Nee, dat hoeft niet. Deze robotstofzuiger voor dierenhaar heeft 4 sensoren die voorkomen dat hij van een trap valt. Het heeft ook een beschermende bumper om rond meubels schoon te maken zonder ze te beschadigen. U moet enkel de reinigingstijden programmeren en de robot zijn cyclus laten afwerken.
a brand of FREUDENBERG