VR 201 PetPro

IDEAAL VOOR HET STOFZUIGEN VAN DIERENHAREN EN ALLE SOORTEN VLOERENBetaalbare robotstofzuiger voor alle vloeren en vooral voor dierenliefhebbers! Dankzij de geoptimaliseerde borstel pakt deze robotstofzuiger haren en vuil gemakkelijk op en deponeert ze in de XL stofbak.


Productdetails


1. Dubbele borstels voor huisdierenhaar

De geoptimaliseerde dubbele borstel van deze robotstofzuiger met siliconen lamellen pakt haar op en deponeert het in de XL stofbak. De siliconen borstelharen graven diep in de tapijtvezels om ze te reinigen.

2. Het dubbele filtersysteem

Het dubbele filtersysteem vangt allergenen, pollen en andere deeltjes op. Het efficiënte dubbele filtersysteem dat 99% van alle allergenen en pollen (tot 10 micron) opvangt, is ideaal voor allergiepatiënten.

3. Superieur onderhoud

Laat haar gemakkelijker los in de XL stofbak dan andere robotstofzuigers. Verwijder de stofbak gemakkelijk om deze te ledigen.

Meer informatie

Meer informatie

Ontdek een haarvrij huis met onze nieuwe draadloze VR 201 PetPro robotstofzuiger. Hij werd speciaal ontworpen om dierenharen van alle soorten vloeren te verwijderen met een 3-traps stofzuig- en reinigingssysteem dat geschikt is voor tapijten:

1. Twee roterende zijborstels

De roterende zijborstels reinigen grondig moeilijk bereikbare plaatsen zoals randen en hoeken.

2. Gepatenteerde dierenhaarborstel

De gepatenteerde dierenhaarborstel met siliconen lamellen graaft in de vezels en reinigt ze diepgaand.

3. Sterke zuigkracht

De sterke zuigkracht van deze robotstofzuiger verwijdert vuil en haar uit tapijten.

Dankzij de reinigingsprestaties is deze robotstofzuiger ideale bondgenoot voor iemand met dierenallergie en om tapijten te reinigen, want hij verwijdert grondig dierenhaar dat diep in de vezels vastzit. De robotstofzuiger heeft 4 verschillende standen:

  • Standaard
  • Stil
  • Programmeren
  • Home

Met zijn hoogte van slechts 8 cm kan hij gemakkelijk onder meubels zoals sofa’s, bedden en andere lage voorwerpen. Als u een speifieke plek wilt reinigen, plaatst u de robotstofzuiger op deze zone. Of u laat hem één van zijn drie reinigingspatronen uitvoeren voor een meer willekeurige reiniging: zigzag, spiraal of automatisch. De robotstofzuiger keert terug naar het laadstation zodra de reinigingscyclus is voltooid.

Probeer deze nieuwe en verbeterde robotstofzuiger voor dierenhaar en alle soorten oppervlakken. Hij reinigt nog beter, voor een proper huis en minder stress!

NIEUWE VERBETERDE EN GEPATENTEERDE BORSTEL

1

Dubbele borstels

Dubbele borsteltechnologie voor het gemakkelijk en snel oppakken en loslaten van dierlijk haar.

2

Bredere Lamellen

Dankzij de bredere lamellen raakt het haar rond de borstel niet verstrikt.

3

Siliconenmateriaal

Het anti-kleefmateriaal graaft diep in de tapijtvezels om vuil te verwijderen.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Deze modellen hebben een looptijd van 90 minuten wanneer de batterij volledig is opgeladen.
Zowel de Vileda robotstofzuigers als de VR 201 PetPro zijn draadloos en werken zelfstandig. De VR 201 PetPro keert zelfs automatisch terug naar zijn laadstation.
Nee, dat hoeft niet. Deze robotstofzuiger is voorzien van 4 sensoren die voorkomen dat hij van een trap valt. Hij is ook uitgerust met een beschermende bumper om rond meubels schoon te maken zonder ze te beschadigen. U hoeft enkel de reinigingstijden programmeren en de robot zijn werk laten doen.
a brand of FREUDENBERG