Windomatic Power

DE ELEKTRISCHE RAAMREINIGERDe Vileda Windomatic elektrische raamstofzuiger is de nummer 1 keuze voor moderne en gemakkelijke raamreiniging. Hij is uitgerust met 2 niveaus van elektronische zuigkracht, hij zuigt het water in seconden op zonder sporen achter te laten. Ramen kuisen is niet langer een hele klus met deze intuïtieve technologie.


Productdetails


1. 2 Standen

Gebruik de normale stand om kleine plekjes proper te maken en de MAX-stand met 50% extra vermogen om grote hoeveelheden vocht op te zuigen.

2. Ergonomische handgreep

Dankzij het ergonomische ontwerp past de Windomatic Power raamreiniger comfortabel in uw handpalm en kunt u hem met intuïtieve flexibiliteit en precisie hanteren.

3. Wasbaar reservoir

Het handige reservoir van de Vileda Windomatic Power raamreiniger heeft een inhoud van 100 ml. Deze kan na het reinigen van de ruiten gemakkelijk worden verwijderd en in de vaatwasser worden geplaatst.

Meer informatie

Meer informatie

Ramen kuisen is vaak een lastige klus. Het voortdurend bevochtigen, herhaaldelijk uitwringen van de doek en het uitvoeren van dezelfde bewegingen is vervelend en vermoeiend.

Dit zijn gelukkig, dankzij de Vileda Windomatic Power raamreiniger, enkel slechte herinneringen. U hoeft dezelfde oude doeken niet meer telkens opnieuw te gebruiken. Zodra het reinigingsmiddel op het raam is verspreid, gebruikt u de Windomatic Power om het raam met één beweging te drogen zonder druppels of strepen achter te laten.

Het extra water wordt opgeslagen in het kleine en vaatwasserbestendige reservoir, dit kan gemakkelijk worden verwijderd dankzij het 1 Click-Technology-systeem.

Onze Windomatic Power is net zo gemakkelijk te gebruiken als een klassieke raamwisser, maar hij is echter veel handiger. Eén beweging volstaat om het water correct en efficiënt te verwijderen. Dankzij het handige formaat en het flexibele handvat is deze gemakkelijk te hanteren, u kan het toestel tijdens het schoonmaken aanpassen.

Haal vandaag nog uw Vileda Windomatic Power raamreiniger in huis voor een zorgeloze, moderne en soepele reiniging van uw ramen.

De elektrische raamwisser die de ramen perfect droogt: geen sporen op de ramen, geen druppels op de vloer!

1

Lange duur

De Windomatic Power reinigt 120 ramen met slechts één laadbeurt (1 m² per raam)

2

Krachtige MAX-stand

Verwijder zelfs de meest hardnekkige vlekken met de MAX-stand die 50% krachtiger en efficiënter is dan de gewone stand.

3

Flexibele hals

Snelle en soepele flexibiliteit tijdens het reinigen dankzij het aanpasbare ontwerp.

Productkenmerken

a brand of FREUDENBERG