Windomatic Power

Producteigenschappen


1. 2 Standen

Gebruik de normale stand voor kleine vochtplekken en de MAX-stand met 50% extra stroom voor grotere hoeveelheden vocht.

2. Ergonomische handgreep

Dankzij het ergonomische ontwerp past de Windomatic Power raamreiniger comfortabel in uw handpalm en kunt u hem met intuïtieve flexibiliteit en precisie hanteren.

3. Wasbaar reservoir

Het handige reservoir van de Vileda Windomatic Power raamreiniger heeft een inhoud van 100 ml en kan na het reinigen van de ruiten gemakkelijk worden verwijderd en in de vaatwasser gereinigd.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

1

Grote autonomie

De vacuüm raamreiniger reinigt 120 ramen met slechts één laadbeurt (1 m² per raam)
2

Krachtige MAX-stand

Verwijder zelfs de hardnekkigste vlekken met de MAX-stand die 50% krachtiger en efficiënter is dan de gewone stand
3

Flexibele hals

Snelle en soepele flexibiliteit tijdens het reinigen dankzij het aanpasbare ontwerp

PRODUCTKENMERKEN

Meer informaties

Meer informaties

Ramen lappen is vaak een lastige klus. Het voortdurend bevochtigen en herhaaldelijk uitwringen van de doek is vervelend en vermoeiend.

Dat is gelukkig voorbij dankzij de Vileda Windomatic Power raamreiniger. U hoeft dezelfde oude doeken niet meer telkens opnieuw te gebruiken. Zodra de detergent op het raam is verspreid, gebruikt u de Windomatic Power om het raam met één beweging te drogen zonder druppels of strepen achter te laten.

Eventueel extra water wordt opgeslagen in het kleine en vaatwasmachinebestendige reservoir, dat gemakkelijk kan worden verwijderd en gereinigd dankzij het 1 Click-Technology-systeem.

Onze Windomatic Power is net zo gemakkelijk te gebruiken als een gewone raamwisser, maar hij is veel handiger. Eén beweging volstaat om al het water efficiënt te verwijderen en de reiniger is gemakkelijk te hanteren dankzij het handige formaat en de flexibele hals, die u tijdens het schoonmaken kunt aanpassen.

Haal vandaag nog uw Vileda Windomatic Power raamreiniger in huis voor een soepele reiniging van uw ramen met een moderne toets.

a brand of FREUDENBERG