Windomatic Power & Spray Washer

DE VACUÜM RAAMREINIGER MET WASSPRAYDit model is een premium ruitenreinigings-stofzuiger met de topkwaliteit van de Windomatic Power, een extra spray en een reinigingshoes. Sproei het reinigingsmiddel op de ramen en verspreid het met de reinigingshoes. Vervolgens zal de elektronische, draadloze raamreiniger al het resterende water en vuil absorberen. Zo krijgt u blinkend schone ramen en verloopt het reinigen veel makkelijker en sneller.


Meer informatie

Meer informatie

Heeft u genoeg van de stofdeeltjes en waterresten op uw ramen? Wilt u streeploze ramen en glazen oppervlakken? Dan is de nieuwe Windomatic Power & Spray van Vileda de uitrusting die u zoekt.

Met onze premium ruitenreiniger-stofzuiger heeft u geen last meer van druppels op de vensterbank of op de vloer. De draadloze raamreiniger wordt geleverd met een spray.

Bevestig de spray op een flesje reinigingsmiddel en sproei het middel op uw ramen. Beweeg de wisser over het hele glasoppervlak om het product te verdelen. Verwijder daarna de waterdruppels, zeepstrepen en andere vuildeeltjes met de Windomatic Power. De draadloze ruitenreiniger werkt als een handstofzuiger met een rubberen rand om over uw ramen te wissen. De Windomatic Power raamreiniger heeft twee standen. 

In de MAX-stand is de raamreiniger 50% efficiënter dankzij de verbeterde zuigkracht. De flexibele kop garandeert een vlotte wendbaarheid. Met het reservoir van 100 ml kan de ruitenreiniger tot 120 ramen per laadbeurt (1 raam = 1 m²) reinigen. De lithium-ionbatterij is oplaadbaar en heeft een gebruiksduur van 40 minuten na 3,5 uur opladen. Houd er rekening mee dat u de spray met de reinigingshoes op voorhand moet gebruiken.

De stof bestaat uit 3 vezelzones met verschillende capaciteiten en zeer functionele technologieën. De reinigingshoes van de spray bestaat uit rode Powerfibers die vet- en olievlekken verwijderen, de blauwe PowerZone-stroken die hardnekkig vuil opnemen en witte microvezels, die extra vuil opnemen.

Voeg Vileda's kwaliteitsvolle ruitenreinigingsset toe aan uw schoonmaakmiddelen en reinig voortaan uw ramen met twee gloednieuwe producten.

De hoogwaardige ruitenreiniger-stofzuigerset

1

Glans zonder strepen

De vacuüm raamreinigingsset laat uw ramen brandschoon achter zonder dat er druppels op uw vloer of vensterbank vallen. Zelfs vetstrepen verdwijnen!

2

Flexibele hals

De flexibele kop van de draadloze raamreiniger maakt hem gemakkelijk te bedienen. Het poetsen van uw ramen kost minder inspanning.

3

120 ramen per laadbeurt

Na één laadbeurt is uw raamreiniger klaar voor een gebruik van 40 minuten en kan hij maar liefst 120 ramen reinigen aan 1 m² per raam.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Om uw huishoudelijke taken te vereenvoudigen. U kunt uw ramen reinigen door een reinigingsmiddel en water in de spray op de ruiten te verstuiven, met behulp van de reinigingshoes. Zo heeft u geen emmer nodig om uw poetsdoeken of spons te bevochtigen. Dit voorkomt ook dat er water op uw vloer gemorst wordt, wat u achteraf zou schoonmaken. Bovendien voorkomt deze "spray and play"-strategie rugpijn, omdat u niet moet bukken.
U kunt de krachtige MAX-stand gebruiken om de kracht van de Windomatic Power & Spray met 50% te verhogen. Dit zou moeten helpen als u problemen ondervindt om uw ramen schoon te krijgen. Deze stand is bedoeld om meer vuildeeltjes te absorberen. Onze nieuwe technologie werkt gegarandeerd streeploos en voorkomt dat er waterdruppels op uw vloer of vensterbank vallen.
Zolang het oppervlak van glas is, kunt u het zonder probleem reinigen met ons product. U kunt het ook gebruiken om glazen tafels en andere horizontale oppervlakken te reinigen.
De krachtige ionbatterij is goed voor 40 minuten non-stop gebruik per laadbeurt.
De krachtige ionbatterij is goed voor 40 minuten non-stop gebruik per laadbeurt.
a brand of FREUDENBERG