Premium 2in1

Het stabiele tafelmodelModuleerbaar droogrek op poten met afneembare droogvleugel, radiatormodel.

Productdetails


1. Moduleerbaar

De Premium 2 in 1 is uitgerust met een afneembare droogvleugel die gebruikt kan worden als aanvulling of extra droogrekje aan een radiator, deur, doucheraam of klein balkon. De armen van de extra droogvleugel zijn superstevig en vormvast.

2. Heel mobiel

Kan vlot verplaatst worden dankzij de wieltjes en makkelijk plat ingeklapt worden om te dragen.

3. Superpraktisch

De dikke centrale XXL-draden laten geen plooien achter op de was en verminderen de strijktijd.

Meer informaties

Meer informaties

Echt heerlijk om altijd proper en droog wasgoed te hebben! En het is niet altijd eenvoudig om je was te beschermen, vooral wanneer je in een appartement woont of geen droogkast hebt. Om dagelijks zorg te kunnen dragen voor je wasgoed, moet je goed georganiseerd zijn en enkele trucjes toepassen! Met het Premium 2 in 1 wasrek word je verwend! Dit droogrek is moduleerbaar, een van de droogvleugels is afneembaar en kan worden gebruikt als extra droogrekje aan een radiator. Doeltreffendheid verzekerd! Dit droogrek kan dienen voor een grote was of een miniwasje. Het tafelformaat laat ruimte vrij onder het droogrek voor lange kledingstukken en huislinnen. Bovendien zorgt het vergrendelingssysteem van de droogvleugels ervoor dat het droogrek probleemloos ingeklapt en opgeborgen kan worden. Met het Premium 2 in 1 droogrek kom je niet voor verrassingen te staan! Advies: De extra droogvleugel is ideaal voor een miniwasje. Kan worden geïnstalleerd aan een radiator, deur of balkon. Perfect voor een handwas of snelle was na het sporten. Zet je droogrek op een goed geventileerde plaats. Laat je kleren ademen. Ze drogen sneller als er voldoende ruimte tussen is.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Dit droogrek heeft één uitklapbare en één afneembare vleugel. U kunt de afneembare vleugel aan een radiator of balkon hangen om snel kleine hoeveelheden wasgoed te drogen.
De afmetingen van dit droogrek met geïntegreerd radiatordroogrek zijn: hoogte 91, breedte 180, diepte 57 cm. Met zijn compacte formaat is dit droogrek ideaal voor kleine flats. Als u het niet gebruikt, kunt u het inklappen en makkelijk opbergen.
U kunt tot twee gewone of één grote lading drogen. Het heeft een drooglengte van 18 meter en een droogcapaciteit van 12,8 kg.
De tafelpoten zorgen voor voldoende stevigheid. Het is gemaakt van aluminium, zodat het stabiel staat, maar ook licht en gemakkelijk te verplaatsen is.
U hebt geen wasknijpers nodig! De dikke draden laten geen vouwen na op uw kleding en aan de kleine washouder kunt u kleine stukken zoals sokken of ondergoed ophangen.
a brand of FREUDENBERG