Universal

Horizontale droogrekDe nieuwe Vileda Universal vouwbare wasdroger is het ideale product voor het gemakkelijk en draagbaar drogen van de was. Vereenvoudig uw huishoudelijke taken met dit praktische opvouwbare model met uitschuifbare vleugels en een slank ontwerp.

Productdetails


1. Versterkte stalen frame

Het frame van de opvouwbare droger is gemaakt van robuust staal voor stabiliteit en duurzaamheid, zodat de droger een aanzienlijk gewicht kan dragen zonder te buigen.

2. Uitschuifbare voor meer ruimte

Vouw de vleugels van de Universele opvouwbare wasdroger uit voor meer droogruimte of trek ze in voor kleinere hoeveelheden wasgoed. Dit geeft u drie verschillende droogruimtes die u kunt aanpassen.

3. Structuur fijn

De Universele opvouwbare wasdroger is een zeer dunne, lichte en opvouwbare wasdroger. U kunt hem gemakkelijk tot een handig formaat krimpen zodat hij in of achter de meeste kasten past.

Meer informaties

Meer informaties

Het drogen van wasgoed kan snel een frustrerend karwei worden als uw droger volumineus, stijf en moeilijk te verplaatsen is. Deze dagen zijn voorbij dankzij onze Vileda Universal vouwkledingventilator. Het innovatieve vleugelontwerp maakt deze vouwluchter zowel flexibel als aanpasbaar. Gebruik de hoofdverdeler als een enkele droogruimte of vouw de vleugels uit voor extra ruimte en een totaal droogoppervlak van 18 meter. Na het drogen van uw wasgoed, vouwt u de vleugels eenvoudig naar binnen om de robuuste stalen airer te reduceren tot een handig formaat voor eenvoudig opbergen. Dankzij het slanke ontwerp past hij gemakkelijk in elke kast of achter elke kast. Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die u nodig hebt, kunt u de drie lagen voor uw huidige wasgoed altijd aanpassen. Deze dynamische wasdroger draagt gemakkelijk kleding, handdoeken en zelfs dekens. Bovendien is de Universele vouwkledingventilator mobiel dankzij de handige bodemwielen, zelfs wanneer de was volledig geladen is met wasgoed. Hang uw wasgoed snel en efficiënt op met het innovatieve mobiele ontwerp van onze Vileda Universal vouwkledingventilator voor snelle en eenvoudige klusjes. Koop nu uw eigen vouwluchter!

Het hoogwaardige, horizontale droogrek van Vileda tegen een aantrekkelijke prijs

1

Veiligheidscontrole voor stabiliteit

Het frame is uitgerust met een intuïtieve veiligheidscontrole om het per ongeluk inklappen te voorkomen.
2

18 meter droogruimte van 18 meter

Over de gehele lengte biedt de opvouwbare droger tot 18 meter droogruimte voor uw wasgoed.
3

Eenvoudig transport per wiel

Zelfs bij volle belading kan de vouwbare wasdroger eenvoudig op de praktische wielen worden verplaatst.
a brand of FREUDENBERG