Telescopische steel

DE BEZEMSTEEL VOOR ALLEN


Artikelnummer: 112267

De iconische bezemsteel van Vileda is geschikt voor alle standaard bezems en kan eenvoudig met de schroefdraad aan de bezemkop worden bevestigd. De universele tool valt ook te gebruiken als reservehandvat.


Productdetails


1. Uitschuifbare steel

De telescopische bezemsteel kan bijna verdubbeld worden in lengte. Volledig uitgevouwen kan hij maximaal 130 cm bereiken. Opgevouwen is hij slechts 75 cm lang.

2.

Extra haak

Om uw uitschuifbare steel eenvoudig op te hangen in een bezemkast, achter een deur of met uw ander schoonmaakgerief, gebruikt u de haak die zich aan de bovenkant van het handvat bevindt.

3.

Eenvoudig op te bergen

Om uw telescopische bezemsteel op te bergen, vouwt u hem op tot 75 cm lang en bergt u deze op in een opslagkast om ruimte te besparen, of u kan hem plaatsen waar u maar wilt. Deze neemt niet veel ruimte in beslag.

Meer informatie

Meer informatie

Of het nu gaat om een eenvoudige vervangengde bezemsteel of om het tot leven brengen van uw speciale bezemkop, de telescopische steel van Vileda is voor iedereen de perfecte match. Zijn universaliteit en veelzijdigheid zijn ideaal voor mensen die hun vloerreinigingsapparatuur willen uitbreiden en die zich misschien zelfs een vervangende bezemsteel willen aanschaffen. De telescopische bezemsteel past op alle standaard bezems van Vileda, zowel binnen- als -buitenbezems, deze kan eenvoudig met de schroefdraad worden bevestigd.

Om het handvat uit te schuiven, schroeft u het midden los en scheidt u de twee van elkaar. Op deze manier kan deze een maximale lengte van 1,30 meter bereiken. In zijn geminimaliseerde vorm is de bezemsteel 75 cm lang.

Voor een eenvoudige opslag klapt u de telescopische bezemsteel ineen en bergt u deze op in een bezemkast of een opslagplaats om ruimte te besparen. U kunt hem ook verticaal ophangen aan de haak aan de bovenkant van het rode handvat.

De speciale lak op de telescopische bezemsteel is spatwaterdicht. Zijn stijve en statische vorm garandeert een intuïtief gebruik en benadrukt zijn comfort. Of u nu uw bezemhoes wilt natmaken om uw keukenvloer te reinigen, bladeren van uw terras wilt oprapen, stof en vuil uit uw woonkamer wilt borstelen of vlekken van uw tegels wilt verwijderen, dit handvat kan worden bevestigd aan het vloerreinigingsproduct naar keuze.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Het is simpel, plaats het grijze uiteinde van de verstelbare bezemsteel in het kleine gaatje van de borstelkop. De twee delen passen gemakkelijk in elkaar, u hoeft ze enkel in elkaar te schroeven.
In dit pakket vindt u slechts één schoonmaakaccessoire: de telescopische bezemsteel. U kan onze online winkel raadplegen in het betreffende gedeelte om uzelf een ​​bezemkop aan te schaffen.
Ja, deze is universeel en compatibel met alle borstelkoppen. Deze kan dus gemakkelijk uw oud model vervangen.
a brand of FREUDENBERG