Vileda Actifibre Universal microvezeldoek

DE SUPERABSORBERENDE MICROVEZELDOEK DIE REINIGT ZONDER SPOREN ACHTER TE LATEN


Artikelnummer: 148314

Ontdek onze nieuwe microvezeldoek met Actifiber-technologie: Actifibre van Vileda is de leider van de nieuwe generatie microvezeldoeken. Deze doek combineert de 3 belangrijkste reinigingsfuncties: geen sporen, waterabsorptie en verwijdering van vuildeeltjes. Dit zal wonderen voor u doen.


Productdetails


1. Actief absorptievermogen

Als u geen sporen of druppels water wilt achterlaten, wordt deze 100% microvezeldoek uw favoriete hulpmiddel. Dankzij zijn hoge absorptievermogen laat de Actifiber geen sporen ne op uw oppervlakken.

2. Volgende generatie microvezels

De microvezeldoek combineert belangrijke reinigingsfuncties, zoals een comfort zowel nat of droog, efficiëntie zonder sporen of stof, hoge waterabsorptie en snelle opname van hardnekkige vuildeeltjes.

Meer informatie

Meer informatie

Bent u op zoek naar een efficiënt schoonmaakproduct? In dit geval, maak u klaar om de nieuwe generatie van microvezels te ontdekken met de Actifiber. Deze combineert de beste eigenschappen en functionaliteit van geteste en bewezen schoonmaakproducten:

Geen vlekken of strepen meer, zoals bij een reinigingsdoek voor ramen of glas.
Absorptie van water en grote hoeveelheden andere stoffen, zoals een vaatdoek.
Verzamelen van (huisdier)haar, hardnekkig vuil en stof, zoals de hoogwaardige microvezeldoeken. 

De PVA-coating (polyvinylalcoholvezel) versterkt de buitenkant van onze Actifiber-doeken nog meer. Na het reinigen of afvegen van het water hoeft u het oppervlak niet meer op te drogen, want onze Vileda-experten hebben de droogcapaciteit van de vaatdoek gemaximiliseerd.

Of u nu uw keuken, badkamer of iets anders wilt schoonmaken, garandeert de microvezeldoek met Actifiber-technologie een comfortabele, efficiënte en veelzijdige reiniging die uw huishoudelijke taken aanzienlijk zal vereenvoudigen. Dit herbruikbare product, geschikt voor dagelijks gebruik, is perfect om alle oppervlakken te laten stralen en je huis te laten schitteren. Het is een stofdoek, reinigingsdoek, een wisser en een spons in één!

Om hygiënische redenen, spoelt u deze doek regelmatig met de hand of steekt u deze in het wasmachine op maximaal 60°C. De zachte microvezeldoek met Actifiber-technologie is het vlaggenschipproduct uit het assortiment, hij mag in geen enkel modern huishouden ontbreken. Voeg hem toe aan uw schoonmaakproducten en ervaar zijn volledige potentieel. Koop dit juweeltje van technologie en ontdek het volledige potentieel ervan.

De superabsorberende microvezeldoek die reinigt zonder sporen achter te laten.

1

Laat geen strepen na

Net als een ruitenreinigingsdoek laat deze Vileda Actifiber-microvezeldoek geen vlekken of strepen achter.

2

Superabsorberend

Net als een spons absorbeert deze Actifiber-microvezeldoek in één beweging grote hoeveelheden vloeistof op.

3

Neemt vuildeeltjes op

De Actifiber-microvezeldoek neemt vuil, haar en stofdeeltjes op van elk oppervlak.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Deze reinigingsdoek bestaat uit een mix van 85% polyester en 15% polyamide. De stof is bekleed met een laagje PVA om uw huis efficiënt te reinigen.
De microvezeldoek is vierkant van vorm en is 29 x 29 cm.
Ja. Als u huisdieren hebt, zoals katten of honden, weet u dat haar een probleem kan zijn. Vileda lost dit op door producten te ontwikkelen die huisdierhaar effectief kunnen oppakken. De Actifiber-microvezeldoek is hiervoor het ideale hulpmiddel.
Nee. Onze microvezeldoeken zijn gemaakt van superzacht materiaal, deze laten geen krassen of pluizen achter. U hoeft dus niet te vrezen voor beschadigde tegels, ramen of andere oppervlakken.
a brand of FREUDENBERG