Vileda Keukenhanddoek – de microvezel keukenhanddoekDe microvezel keukenhanddoek van Vileda droogt nat servies en vochtige borden efficiënt en maakt ze glanzend schoon. De microvezeltechnologie is bijzonder efficiënt voor het streeploos opblinken van wijnglazen en ander vaatwerk.

Producteigenschappen


1. Pluisvrij

Wijn- en andere drinkglazen trekken vaak pluisjes aan als magneten. Deze ultra-absorberende keukenhanddoek laat geen pluisjes achter op uw bestek, servies of glazen. Geen pluizen, haren en kalkvlekken meer.

2. Strijkvrij textiel

Deze mix van 70% polyester en 30% polyamide hoeft u niet te strijken. De structuur van onze microvezel keukenhanddoek blijft glad.

3. Laat geen strepen na

Onze hoogwaardige microvezel keukenhanddoek veegt strepen en vlekken moeiteloos weg. Met één beweging laat u uw borden glanzen.

Meer informaties

Meer informaties

Hebt u ooit na een etentje zoveel vuile borden en glazen met lippenstift gehad dat de vaat u een onoverkomelijke klus leek? Hebt u gewoon de gewassen borden op elkaar gestapeld omdat u alles vanzelf wilde laten drogen? Het kan ook anders! Als de vuile vaat zich opstapelt en u het zat bent om uw potten, pannen en glazen opnieuw af te drogen als ze uit uw vaatwasser komen, hebt u een nieuwe strategie nodig. Een efficiëntere techniek om potten en glaswerk te reinigen, is onze microvezel keukenhanddoek. Onze keukenhanddoek laat geen ruimte voor fouten en is ideaal voor het afdrogen van serviesgoed. Hoogwaardige vezels absorberen de waterdruppels in enkele seconden. Deze microvezel keukenhanddoek droogt keukengerei zonder resten, vlekken of strepen na te laten. Een mooie glans siert uw servies en er zijn geen waterdruppels meer te bespeuren. Koop nu onze streeploze keukenhanddoek en ervaar de kracht van de microvezels van Vileda. De microvezel keukenhanddoek is makkelijk te onderhouden en kan snel in de wasmachine worden gereinigd. Deze pluisvrije, absorberende microvezeldoeken moeten niet gestreken worden om er fraai uit te zien en efficiënt te werken. Hang een of twee van deze keukenhanddoeken aan de haakjes in uw keuken. Voeg onze keukendoeken toe aan uw collectie schoonmaakhulpmiddelen.

MICROVEZELDOEK ACTIE

1

Droog opblinken

Na het drogen van uw natte vaat kunt u elk bord opblinken met onze keukenhanddoeken.
2

Superabsorberend

Net als al onze hoogwaardige doeken zijn deze microvezeldoeken ultra-absorberend en nemen ze gemakkelijk vloeistoffen op.
3

Stof verwijderen

Verwijder snel het stof van uw bestek en servies met onze microvezel keukenhanddoek voor u ze opnieuw gebruikt.

Veelgestelde vragen

Hij is verkrijgbaar in neutrale, blauwe strepen of met het Vileda-vlindermotief op een roze achtergrond.
Nee, onze fijne keukenhanddoeken verwijderen kalkresten en andere vlekken moeiteloos van uw vaat.
Deze specifieke keukenhanddoek is rechthoekig en meet 55 x 40 cm.
Onze verpakkingen bevatten slechts één item. Als u meer microvezel keukenhanddoeken nodig hebt, kunt u ze aankopen op onze website.

PRODUCTKENMERKEN

a brand of FREUDENBERG