Multi Sensitive 40+10 nitril handschoenen – zonder latexOnze handschoenen zijn speciaal ontworpen voor mensen met een latexallergie. Ze zijn gemaakt van 100% nitril en zijn niet gepoederd om zweethanden te vermijden en de gevoelige huid te beschermen. Een doos bevat 50 nitril handschoenen, hygiënisch voor de bereiding van voedsel.

Producteigenschappen


1.

100% duurzaam nitril

Het soepele gripvaste materiaal van deze latexvrije handschoenen is nitril van hoge kwaliteit. Deze poedervrije handschoenen voorkomen dat uw handen zweten en zijn scheurvast. Ze bevatten geen latex en zijn ideaal voor mensen met een latexallergie.

2. Ideaal voor voedselbereiding

Met deze wegwerphandschoenen kunt u veilig voedsel bereiden. Deze dunne handschoenen zijn bijzonder goed bestand tegen scheuren, olie en vet en zijn dus ideaal voor de keuken. Ze voorkomen ook dat uw handen geuren absorberen van bijvoorbeeld uien of knoflook.

3. ECARF-kwaliteitsmerk

De hypoallergene nitril handschoenen zijn perfect voor mensen met een latexallergie. Ze kregen het ECARF-kwaliteitslabel voor hypoallergene producten.

Meer informatie

Meer informatie

Onze hoogwaardige nitrilhandschoenen bieden u de nodige grip en bescherming bij de vaat, het schoonmaken van het huis en het hakken van voedsel. Latexvrije handschoenen zijn ideaal bij contact met voedsel en vaatwerk. Bij het snijden van voedsel voorkomt de signaalkleur van de handschoenen dat u zich verwondt. Deze Multi Sensitive handschoen beperkt het risico op latexallergie dankzij haar poedervrije consistentie en is ideaal als u allergisch bent voor latex. Kies deze comfortabele handschoen als u een gevoelige huid hebt en wilt schoonmaken zonder zwetende handen. Een ander belangrijk kenmerk van deze handschoenen is de antislipgreep. Aangezien de handschoen bestand is tegen olie, vet en water, is ze erg handig in de keuken en de badkamer. Met onze blauwe nitril handschoenen reinigt u ze handig en efficiënt. Het dunne, zachte materiaal van deze latexvrije handschoenen voelt aangenaam aan en laat u alles voelen. De antisliptechnologie zorgt voor een goede grip, zodat u voorwerpen veilig kunt hanteren wanneer u onze handschoenen draagt. Deze hoogwaardige handschoen is scheurvast en extra dun. De verpakking van 50 stuks is een nuttige aanvulling bij uw bestaande schoonmaakhulpmiddelen. Koop nu uw latexvrije handschoenen en bescherm uw handen tijdens het werk! Source FR traduite avec www.DeepL.com/Translator

Gebruik van onze latexvrije handschoenen

1

Voor de gevoelige huid

Het extra zachte materiaal van onze latexvrije handschoenen maakt ze ideaal voor de zachte en gevoelige huid.
2

Antislipgreep

Deze handschoenen zitten zacht rond uw handen en hebben een veilig antislipoppervlak.
3

Voorkomt zweten

Om zwetende handen te vermijden, zijn deze waterdichte handschoenen niet gepoederd.

Download

PPE_MultiSensitive


a brand of FREUDENBERG