Ultramax Microfiber & Cotton vlakke mop

DE IDEALE MOP VOOR HET SCHOONMAKEN VAN TEGELS ZONDER DE HANDEN NAT TE MAKEN (TE GEBRUIKEN IN COMBINATIE MET DE ULTRAMAX PERSEMMER)


Artikelnummer: 161918

De complete Ultramax Microfibre & Cotton kit van Vileda is ideaal voor het grondig reinigen van de tegels tot diep in de voegen dankzij de schapende lussen.


Productdetails


1.

Handig uitwringen

De persemmer van de Ultramax maakt uitwringen eenvoudig zonder uw handen nat te maken of u te moeten bukken. Perfect afgestemd op de emmer, is de hoes van de mop volledig geïntegreerd, de pers wordt geactiveerd door een simpele druk met de bezemsteel.

2.

Power Zone

De vlakke Ultramax-mop is uitgerust met een XXL Power Zone – een versterkte drukzone – die zorgt voor een maximaal contact en een optimale hechting met de vloeren voor een betere reiniging.

3.

Ideaal op tegels

De bekleding van de Microfiber & Cotton is voor het diepgaand reinigen van vloeren en moeilijk bereikbare plaatsen, zoals voegen, dankzij de schraaplussen.

Meer informatie

Meer informatie

Met de UltraMax-mop verwijdert u efficiënt en moeiteloos vlekken. Uw handen blijven proper en droog dankzij de geïntegreerde pers die aan de emmer is bevestigd.

Deze versie wordt geleverd met een Microfiber & Cotton hoes, ideaal voor het dieptereinigen van tegels, kunststof vloeren, stenen of terracotta vloeren. De drievoudige reiniging is dankzij de 3 materialen: microvezels om te ontvetten, katoen om te absorberen, en vezellusjes om de tegelvloeren perfect te reinigen. 

Het wordt aanbevolen om de Microfiber & Cotton hoes niet te gebruiken op ongeglazuurde hout-, parket- of laminaatvloeren. Voor de meer watergevoelige vloeren is er de Vileda Sensitive hoes die apart verkrijgbaar is.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt de hoes van de microvezelmop in uw wasmachine wassen tot op 60 °C.
De Microfiber & Cotton-mops zijn ontworpen voor vloeren die veel water verdragen, zoals tegels, kunststofvloeren, stenen- of terracottavloeren.
Ja, de Vileda UltraMax kit wordt gedekt met een garantie van 2 jaar.
De Vileda UltraMax Microfibre & Cotton set bestaat uit een mop en pers, een telescopische steel en een emmer. Alle essentiële vloerreinigingstools in één set.
a brand of FREUDENBERG