Mixer 3

De 30-meter-toren-drogerDroogtoren met etages voor geoptimaliseerd drogen en plaatswinst.


Productdetails


1. Droogtoren met drie of vier etages

Dit stalen wasrek heeft verschillende etages met afzonderlijke plateaus voor een optimale afstemming op de verschillende soorten wasgoed. De droogtoren kan tot drie machines drogen.

2. Praktisch

Het ingeklapte droogrek is heel compact en kan makkelijk opgeborgen worden dankzij de zwenkwieltjes.

3. Handig

De droogtoren van de reeks "Mixer" zijn uitgerust met handige accessoires: een sokkenhouder voor ondergoed en twee haken voor kleerhangers voor hemden en bloezen. De haken voor kleerhangers bieden je een extra mogelijkheid om je hemden optimaal te laten drogen.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Dit is een droogrek met meerdere plateaus. U kunt ze aanpassen en inklappen naargelang uw behoeften.
-breedte 71, diepte 71 cm. U kunt hem zelfs in de douche, de gang of op het balkon plaatsen. Als u hem niet gebruikt, kunt u hem inklappen en makkelijk opbergen.
Mixer3 : U kunt tot drie normale ladingen wasgoed drogen dankzij de drooglengte van 30 meter. Mixer4 : U kunt tot vier normale ladingen wasgoed drogen dankzij de drooglengte van 40 meter.
De droogtoren is gemaakt van staal en dat zorgt voor maximale stabiliteit. Dankzij de wieltjes kunt u hem makkelijk verplaatsen, ook als hij in gebruik is.
U hebt geen wasknijpers nodig. Hang uw kleding gewoon op de draden en gebruik de washouders voor kleine stukken, zoals sokken of ondergoed. De droogtoren heeft ook twee haken om kleerhangers op te hangen.
a brand of FREUDENBERG