Vileda Doble droogrek met uittrekbare plateaus – 22 meterUittrekbaar droogrek met schuifsysteem voor twee keer zoveel droogcapaciteit.

Producteigenschappen


1. Uittrekbaar

Dankzij de twee schuifplateaus wordt de droogcapaciteit van het droogrek in één vlotte beweging verdubbeld van 105 tot 209 centimeter.

2. Superpraktisch

De dikke centrale XXL-draden laten geen vouwen achter in de was en verminderen de strijktijd.

3. Handig

Maak het leven nog aangenamer met de sokkenhouder: hieraan kun je klein wasgoed (sokken, ondergoed) te drogen hangen zonder wasknijpers.

Meer informaties

Meer informaties

Een wasrek dat zich aan jouw behoeften aanpast, het kan! Heel handig wanneer je in een appartement woont of geen wasdroger hebt. Dankzij de Doble is de was ophangen kinderspel! Dit wasrek verrast je door zijn droogcapaciteit: het kan van 105 tot 209 centimeter opengeschoven worden en biedt zo een droogcapaciteit van 22 meter. Je kunt er de was van twee wasbeurten tegelijk aan ophangen. Dit handige uittrekbare droogrek kun je overal neerzetten en is dankzij de wieltjes makkelijk te verplaatsen. Het rek is bovendien uitgerust met speciale accessoires voor klein wasgoed. Een veiligheidsscharnier voorkomt dat het rek per ongeluk dichtklapt. Verdubbel dagelijks jouw geluk met de “Doble”! Advies: Stem de stand van de Doble af op hoeveel wasgoed je die dag hebt. Klein wasgoed: gebruik het gesloten rek, groot wasgoed: schuif de plateaus uit en verdubbel de grootte! Zet je droogrek op een goed geventileerde plaats. Laat je kleren ademen. Ze drogen sneller als er voldoende ruimte tussen is.

Veelgestelde vragen

Ja, dit uitschuifbare droogrek is in enkele bewegingen opgezet en gebruiksklaar. Het handige verbindingssysteem maakt het in- en uitvouwen erg eenvoudig.
Dankzij het stevige stalen frame en de robuuste aluminium draden is dit droogrek geschikt voor zowel lichte als zware kleding, zoals overhemden, jassen, broeken of nachtkleding. U kunt er ook grotere stukken op drogen, zoals dekens, dekbedden, badlakens of beddengoed.
Ja, dankzij de combinatie van versterkt staal en aluminium is dit uitschuifbare binnendroogrek erg duurzaam als u het niet overbelast.
Het droogrek heeft een maximale droogruimte van 22 m en is geschikt voor twee grote ladingen wasgoed tegelijk.
Als het droogrek volledig is uitgeschoven, meet het 105-209 x 60 x 97 cm. U kunt de breedte vrij instellen tussen 1,05 m en 2,09 m.

PRODUCTKENMERKEN

a brand of FREUDENBERG