Infinity

Uittrekbaar droogrekUittrekbaar droogrek van staal met een droogcapaciteit van 27 meter, tafelmodel, ideaal voor huislinnen, dekbedovertrekken, lakens en tafellakens.

Productdetails


1. “Oneindig” uittrekbaar

Het centrale plateau van het Infinity droogrek kan worden uitgetrokken tot een lengte van 2,57 meter. Dit stemt overeen met een totale droogcapaciteit van 27 meter. In plaats van één machine kan je 3 machines tegelijk laten drogen!

2. XXL-formaat

De Infinity is een heel lang droogrek op hoge poten (1 meter) en is dus ideaal voor grote stukken wasgoed zoals lakens, tafellakens, badhanddoeken en dekbedovertrekken. De dikke XXL-draden kreuken de was niet en laten geen plooien achter.

3. Praktisch

De Infinity kan makkelijk geplaatst en verplaatst worden dankzij de wieltjes. Het vergrendelingssysteem van de droogvleugels zorgt ervoor dat het droogrek veilig opgeborgen kan worden.

Meer informaties

Meer informaties

Dagelijks zorg dragen voor je wasgoed kan een moeilijke opdracht en een hele uitdaging worden, vooral wanneer je lakens, dekbedovertrekken en tafellakens moet drogen! Soms heb je in je appartement of huis gewoon geen plaats om grote stukken wasgoed te drogen te hangen in een propere ruimte. Met het Infinity droogrek is dat probleem opgelost. Dit tafelwasrek kan overal geplaatst worden en is “oneindig” uittrekbaar! Dit handige en zeer gebruiksvriendelijke droogrek is heel lang en hoog en wordt aanbevolen voor lakens en tafellakens. Dankzij dit rek hangen ze niet op de grond. Infinity is ook erg praktisch voor je dagelijkse was. Het droogrek heeft een houder om kleine stukken op te hangen zonder wasknijper. Door het maxiformaat kan de was met veel tussenruimte drogen en kan het vocht afgevoerd worden. Infinity betekent een revolutie voor het droogrek. Zelfs binnen kan het aan jouw behoeften worden aangepast! Advies Trek het droogrek volledig uit om de maximale droogcapaciteit ten volle te benutten voor je lakens en tafellakens. Met de handige Infinity heb je geen wasknijpers nodig voor je kleine wasgoed dankzij de sokkenhouder. De dikke XXL-draden laten geen plooien achter en verminderen de strijktijd. Minder plooien, meer tijd!

Productkenderken

a brand of FREUDENBERG