Vileda Fusion – ons opvouwbare droogrekDit opvouwbare droogrek is een geweldig basismodel om buiten en binnen te drogen en kan ook als extra droogrek dienen als een droogmolen niet volstaat. Het bestaat uit een mix van weerbestendige materialen, zoals gecoat aluminium en roestvrij staal.


Producteigenschappen


1. 20 meter droogruimte

Wanneer het droogrek volledig is uitgeklapt, biedt het tot 20 m droogruimte, voldoende voor twee ladingen wasgoed. Hang beddengoed, dekbedden, grote lakens, zware handdoeken en kleding aan de vleugels van het droogrek.

2. Waterdichte coating

Om bestand te zijn tegen de weersomstandigheden, heeft dit droogrek een weerbestendige coating. Dit betekent dat uw opvouwbare droogrek niet beschadigd raakt als u het buiten in uw tuin of op uw balkon laat staan.

3. Aluminium en staal

De extra dikke draden van dit droogrek zijn verstevigd met roestvrij aluminium en een staallegering voor optimale duurzaamheid en weerstand, zodat het ideaal is voor gebruik buitenshuis.

Meer informaties

Meer informaties

Als de zon schijnt en u parasols in de tuin plaatst voor een barbecue met het gezin, kan de temperatuur ook ideaal zijn om droogrekken te gebruiken. Fusion van Vileda is een opvouwbaar droogrek met 2 droogvleugels, geschikt voor binnen en buiten. De waterdicht gecoate, XXL aluminium en roestvrijstalen draden zijn bestand tegen de meeste weersomstandigheden. De dikke draden zorgen ervoor dat de kleding minder kreukt. De staven zijn verstevigd/b> vooreen maximale stabiliteit. Het droogrek is opvouwbaar en biedt 20 meter droogruimte. Dit betekent dat u tot twee grote ladingen wasgoed aan dit droogrek kunt ophangen. Aan de extra washouder kunt u sokken, ondergoed en delicate kledingstukken ophangen zonder wasknijpers. Om de stabiliteit van het droogrek te garanderen wanneer de vleugels platgevouwen zijn, heeft het een transportvergrendeling. De stevige poten hebben rubberen antislipdoppen zodat een stevige basis gegarandeerd is en uw vloer niet wordt beschadigd. Het droogrek met X-vormige poten is zilverkleurig en licht van gewicht, zodat u het gemakkelijk kunt verplaatsen. Het is compact en kan worden opgevouwen om ruimte te besparen. U kunt het makkelijk opbergen in een bezemkast of op uw balkon. De opvouwbare droogrekken met vleugels van Vileda zijn een geweldige aanvulling op uw droogapparatuur. U kunt dit opvouwbare droogrek voor buiten het hele jaar door gebruiken, zowel op warme zomeravonden als op een zonnige ochtend in het najaar!

DROOG UW KLEDING OP ONZE DROOGREKKEN

1

Installeer uw product

Het droogrek met dubbele vleugels kan op het balkon, in de woonkamer of buiten in de tuin worden geplaatst.
2

Uw wasgoed ophangen

Wanneer het droogrek volledig is uitgeklapt, kunt u grote ladingen wasgoed op de 20 m droogruimte ophangen.
3

Makkelijk opbergen

Het droogrek is makkelijk op te bergen, u vouwt het plat op en plaatst het in een kast of bezemkast om ruimte te besparen.

Veelgestelde vragen

Ja, onze Fusion-droogrekken zijn bestand tegen de weersomstandigheden. De materiaalmix van roestvrij staal en versterkte aluminium draden met waterdichte coating is geschikt voor gebruik buitenshuis.
De afmetingen van dit opvouwbare droogrek zijn: hoogte 91, lengte 172,5, breedte 55,5 cm. Het kan gemakkelijk in een gang of buiten op een balkon worden geplaatst. U kunt het plat opvouwen en opbergen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.
Dankzij de 20 meter droogruimte kunt u twee volle ladingen wasgoed drogen op het Fusion droogrek van Vileda.
U kunt gemakkelijk wasgoed op de dikke aluminium draden hangen zonder wasknijpers te gebruiken. U kunt ook sokken aan een draad of aan de extra houder bevestigen zonder wasknijpers.

PRODUCTKENMERKEN

a brand of FREUDENBERG