Genius 70

Het compacte, polyvalente en telescopische droogrekUittrekbaar en moduleerbaar muurdroogrek.


Productdetails


1. Telescopisch droogrek

Dit telescopische droogrek kan overal bevestigd worden. Met een droogcapaciteit van 5 meter is het ideaal voor kleine appartementen en klein wasgoed.

2. Moduleerbaar

Eens de draden ingeschoven zijn, vormt het wasrek een wandrekje en handdoekenhouder.

3. sober en elegant

Het sobere en elegante design past in elke ruimte.

Meer informaties

Meer informaties

Geen idee waar je je was moet drogen? Je hebt een extra droogrek nodig voor klein wasgoed? Je woont in een appartement en je hebt er geen plaats voor? Dan is de Genius 70 je redding! Dit wasrek is heel handig. Het compacte rek wordt aan de muur bevestigd, waardoor je veel plaats wint. Eens het moduleerbare rek ingeschoven is, vormt het een handdoekenhouder en wandrekje. Het droogrek is uitgerust met twee bevestigingskits voor installatie op twee verschillende plaatsen: binnen in de badkamer boven de radiator of buiten tegen een muur bijvoorbeeld. Het sobere en elegante design past in elke ruimte. Dit rek kan alles aan met zijn stevige structuur en dikke aluminium draden. Zelfs buiten is hij een duurzame bondgenoot. De droogrekken van Vileda zijn “geniaal”! Advies Bij bestendig mooi weer kan je het wasrek buiten of op je balkon gebruiken. Het is met één klik verplaatst! Binnen kan je het gebruiken als wandrekje voor je schoonheidsproducten en als handdoekenhouder in de badkamer.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

De afmetingen van het muurdroogrek zijn: 70x38x6 cm (open), 70x15x6 cm (gesloten).
Het muurdroogrek weegt ongeveer 1,4 kg en is dus zeer gemakkelijk te hanteren. Dit lichte gewicht maakt het makkelijk te hanteren en u kunt het rek ook opvouwen tot een klein formaat.
Dit droogrek is geschikt voor binnen en buiten dankzij de robuuste en stabiele aluminium draden en het kunststof frame.
Ja, u krijgt 3 jaar garantie op het Genius 70 muurdroogrek.
a brand of FREUDENBERG