Looper

Onze nieuwe elektrische spraymop – Vileda LOOPER


Artikelnummer: 169833

De Vileda LOOPER is een lichte, draadloze elektrische spraymop die u helpt uw huis op elk moment en zonder moeite aangenaam schoon te houden.

  • Steeds klaar voor gebruik
  • Sprayknop om de hoeveelheid water te regelen
  • Makkelijk te hanteren in hoeken en onder meubels
  • Twee herbruikbare draaipads in microvezels
  • Oplaadbare batterij – tot 35 minuten autonomie
  • Afneembaar waterreservoir
  • Drupvrij opbergplateau

Maak schoonmaken makkelijk en leuk met de LOOPER van Vileda.


Productdetails


1. Moeiteloos

Dankzij de draaiende microvezelpads en de kracht van het sproeiwater behaalt u optimale schoonmaakresultaten. Laat de spraymop het werk in uw plaats doen.

2. Draadloos

LOOPER is steeds klaar voor gebruik dankzij de meegeleverde oplader en het drupvrije opbergplateau. De duurzame batterij met een autonomie tot 35 minuten maakt lastige kabels overbodig.

3. Sproeiwater

De LOOPER verwijdert moeiteloos tot 99,9% van de bacteriën en de virussen* met water alleen zonder chemische producten. Aan de hand van de sprayknop regelt u de hoeveelheid water voor een gemakkelijke schoonmaak en om hardnekkig vuil te verwijderen.

Meer informatie

Meer informatie

LOOPER van Vileda – onze beste elektrische spraymop

Moet u uw vloeren snel en doeltreffend schoonmaken? Onze nieuwe elektrische spraymop helpt u om uw huis voortdurend schoon te houden, zonder moeite. De naar elkaar toe draaiende pads verwijderen het vuil van de vloer zonder enige druk. De voorwaartse draairichting van de pads vergemakkelijkt het vegen en verhoogt uw schoonmaakprestaties. De flexibele zwenkkop en het slanke design van het product maken de elektrische spraymop bijzonder wendbaar, zodat u gemakkelijk in hoeken en onder meubels kunt schoonmaken. De LOOPER is steeds klaar voor gebruik dankzij de meegeleverde oplader en het drupvrije opbergplateau. Zijn duurzame batterij biedt een autonomie tot 35 minuten.

Emmerloze schoonmaak met hygiënische resultaten

De LOOPER van Vileda is uitgerust met een hervulbaar waterreservoir voor een snelle en grondige schoonmaak zonder emmer. Zijn draaiende pads verwijderen haren, kruimels en allerlei vuil. Bovendien kunnen de microvezelpads makkelijk vervangen en in de machine gewassen worden. De hoogwaardige microvezels beschermen zelfs delicate oppervlakken zoals parket en laminaat. Door langer of korter op de handige sprayknop te drukken, regelt u de hoeveelheid water. De elektrische mop verwijdert tot 99,9% van de bacteriën en de virussen* – voor een hygiënisch schoon huis zonder gebruik te moeten maken van chemische reinigingsmiddelen.

Als u op zoek bent naar een toestel dat nog grotere oppervlakken op een nog hygiënischere manier kan schoonmaken, dan is onze droge en natte vloerreiniger JetClean iets voor u!

Voor een eenvoudige schoonmaak en steeds klaar voor gebruik – koop vandaag nog een elektrische spraymop Vileda LOOPER!

*Verwijdert E. Colli, staphylococcus aureus en het bovine coronavirus van tegelvloeren, test uitgevoerd in een onafhankelijk laboratorium. www.vileda.com

Stappen om te gebruiken

1

Een onberispelijke hygiëne

Verwijdert tot 99,9% van de bacteriën en de virussen* met water alleen.

2

Voor alle vloertypes

Geschikt voor alle vloertypes – beschermt zelfs delicate oppervlakken zoals parket en laminaat.

3

Emmerloze schoonmaakervaring

Gewoon het waterreservoir vullen en beginnen met schoonmaken – geen emmer nodig! Door een druk op de sprayknop komt het water vrij en de in tegenovergestelde richting draaiende microvezelpads doen het werk in uw plaats.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Ja, u mag hem gebruiken op gesealde vloeren zoals parket of tegels. We raden aan om hem eerst uit te testen op een klein deel van de vloer. U kunt het water doseren met de sprayknop.
Ja, u mag leidingwater gebruiken.
Ja, maar wij raden aan om een niet schuimend reinigingsmiddel te gebruiken.
Ja, op het meegeleverde plateau kunt u het product met de pads opbergen zonder vochtige sporen achter te laten op de vloer. De speciale structuur van het plateau helpt de pads sneller te drogen.

GEBRUIKERSHANDLEIDING

a brand of FREUDENBERG