NIEUW : Steam XXL Plus

DE EXTRA BREDE STOOMREINIGER


Artikelnummer: 168935

Vileda Steam XXL is dé oplossing om uw vloeren perfect hygiënisch te reinigen. Indien u grotere oppervlakken wil schoonmaken, dan is deze grote stoomreiniger echt iets voor u!

  • Stoom voor een hygiënische schoonmaak
  • Doodt tot 99,9% van de bacteriën en de virussen*.
  • XXL: bredere kop van 40 cm
  • Nieuw design
  • Klaar voor gebruik in 15 seconden
  • Makkelijk op te bergen
  • Geen agressieve chemische producten

Productdetails


1.

Grote oppervlakken

Vileda Steam Plus XXL doodt moeiteloos tot 99,9% van de bacteriën en de virussen*. Met zijn brede kop van 40 cm is deze stroomreiniger in XXL-formaat ideaal om grote oppervlakken harde vloer grondig schoon te maken.

2.

Reiniging van vasttapijt

Deze grote stoomreiniger maakt het mogelijk om de verschillende vloeren in uw woning perfect schoon te maken om zo een gezond milieu vrij van bacteriën voor u en uw gezin achter te laten. Gebruik de tapijtreinigingsfunctie om vasttapijt op te frissen.

3.

Makkelijk op te bergen

De nieuwe stoomreiniger Vileda Steam Plus XXL mag dan wel groter zijn, toch betekent dat niet dat hij moeilijk op te bergen is Het volstaat om het handvat te verwijderen om hem in een kleine kast op te bergen.

Meer informatie

Meer informatie

De grote stoomreiniger Vileda Steam Plus XXL maakt het hygiënisch schoonmaken van grote oppervlakken harde vloeren comfortabeler dan ooit. Met zijn breedte van 40 cm biedt hij de mogelijkheid om grote oppervlakken in een keer schoon te maken Dankzij zijn afneembare handgreep kan hij bovendien makkelijk in kleine ruimtes, zoals kasten, opgeborgen worden.

Moet u uw vloeren snel hygiënisch schoonmaken? Vileda Steam Plus XXL warmt op in enkele seconden, doodt tot 99,9% van de bacteriën en de virussen* en verwijdert hardnekkig vuil, spatten en vlekken. Hij is de ideale schoonmaakhulp met hygiënische resultaten – uw perfecte, snelle en lichte bondgenoot voor de grondige schoonmaak van uw vloeren met minimale inspanningen.

Nieuw design. Nieuw handvat. Korte opwarmtijd.

De nieuwe stoomreiniger Vileda Steam Plus XXL gebruikt de kracht van stoom om 99,9% van de bacteriën en de virussen* te doden zonder gebruik te maken van chemische producten. Hij warmt op in slechts 15 seconden. Moet u van kamer veranderen? Dan volstaat het om de stekker uit te trekken en in een ander stopcontact te steken. De Vileda Steam Plus XXL is onmiddellijk terug klaar voor gebruik dankzij zijn nieuwe, geïntegreerde temperatuurdetectie.

Met zijn gerichte gewicht en zijn handige zwenkkop blijft de stoomreiniger praktisch en gebruiksvriendelijk, en dat terwijl hij met zijn breedte van 40 cm meer vloeroppervlak ineens kan schoonmaken. Hebt u een compactere oplossing nodig? Dan is de standaard Vileda Steam iets voor u.

De grote stoomreiniger Vileda Steam XXL biedt u drie vooraf bepaalde stoomdebieten, ideaal voor verschillende vloertypes. Kies uit een minimaal stoomdebiet voor delicate vloeren zoals parket, maximale stoom voor tegelvloeren en een tapijtreinigingsfunctie om vasttapijt op te frissen. Deze nieuw ontworpen grote stoomreiniger is uitgerust met een nieuwe handgreep en een nieuwe kop om het gebruik ervan nog comfortabeler te maken.

Bestel uw grote stoomreiniger van Vileda nu!

*Verwijdert E. Colli, staphylococcus aureus en het bovine coronavirus van houten vloeren en tegels, test uitgevoerd in een onafhankelijk laboratorium.

Stappen om te gebruiken

1

Warmt snel (opnieuw) op

De opwarmtijd bedraagt 15s en de stoom hoeft niet opnieuw te worden opgewarmd bij verandering van onderdelen of vermogen.

2

Nieuw watervenster

Doorheen het watervenster kunt u gemakkelijk controleren of er nog voldoende water in het reservoir zit of als de tank moet worden bijgevuld.

3

Nieuw design

De nieuw ontworpen kop en het effect van stoom bieden betere schoonmaakprestaties en een comfortabel gebruik.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Ja, u mag hem gebruiken op gesealde vloeren zoals parket of tegels. We raden aan om hem eerst uit te testen op een niet zichtbaar deel van de vloer. Check altijd de instructies van de fabrikant van uw vloer.
Ja, u mag leidingwater gebruiken. In geval van ‘hard’ leidingwater raden wij aan om het product te ontkalken zoals beschreven in de handleiding.
Wij raden aan om enkel water te gebruiken.
Meng 1 deel witte azijn met 2 delen water, doe dit mengsel in de tank, sluit de dop, zet de stoom aan en wacht ongeveer 30 minuten tot de oplossing is verdampt. Een video is ook beschikbaar op Youtube
Ja op 60°, de reservehoezen zijn apart verkrijgbaar. Het is aan te bevelen meerdere reservehoezen te hebben om altijd een schone hoes bij de hand te hebben.

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING


VERKLARING VAN CONFORMITEIT

VERKLARING VAN CONFORMITEIT


a brand of FREUDENBERG