NIEUW : Steam Plus

DE STOOMBEZEM VOOR ALLE VLOERTYPES


Artikelnummer: 168917

Bent u op zoek naar een perfect hygiënische oplossing om uw vloeren te reinigen? Dan is de stoomreiniger Vileda Steam Plus iets voor u! Maak gemakkelijk schoon in de hoeken en onder de meubels – voor een hygiënisch propere woning.

  • Doodt tot 99,9% van de bacteriën en de virussen*.
  • Driehoekige kop om het schoonmaken van hoeken en kleine ruimtes te vergemakkelijken
  • Nieuw design
  • Klaar in 15 seconden
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Geen agressieve chemische producten nodig.

Productdetails


1.

Hygiënische

Steam Plus levert hygiënische schoonmaakresultaten en creëert een veilig milieu. Dankzij de kracht van stoom doodt hij tot 99,9% van de bacteriën en de virussen* op alle vloeroppervlakken, zonder gebruik te maken van agressieve chemische producten.

2.

Moeiteloos

Dankzij de driehoekige vorm van de stoomreiniger kunt u gemakkelijk schoonmaken en manoeuvreren in de hoeken en onder meubels. En met het tapijthulpstuk is het reinigen van uw tapijten nog nooit zo eenvoudig geweest.

3.

Makkelijk op te bergen

Dankzij zijn afneembare handvat dat aan de achterkant kan worden opgehangen, kan de stoombezem in kleine hoekjes of kasten worden opgeborgen.

Meer informatie

Meer informatie

De nieuwe stoombezem van Vileda maakt een doeltreffende en hygiënische schoonmaak mogelijk zonder chemische producten te moeten gebruiken. De reinigende stoom en de microvezelpads van deze stoombezem doden 99,9% van de bacteriën en virussen* op elk type vloer. In slechts 15 seconden is de stoomreiniger opgewarmd en produceert hij stoom die u zal helpen om uw vloer veilig en moeiteloos schoon te maken. Wilt u van kamer veranderen? Geen probleem. Dankzij de nieuwe geïntegreerde temperatuurdetectie volstaat het om de stekker uit te trekken en in een ander stopcontact te steken. De stoombezem kan dan onmiddellijk terug gebruikt worden, zonder te moeten wachten tot hij opnieuw is opgewarmd.

 

De stoomreiniger kan worden gebruikt op alle soorten vloeren, aangezien hij een knop heeft om de hoeveelheid stoom aan te passen. Zet de intensiteit van de stoom op het minimum om zelfs de meest delicate vloeren grondig te reinigen. Dankzij de microvezelbekleding is deze stoomreiniger ideaal voor alle soorten vloeren, omdat hij een knop heeft om de stoom aan te passen voor parket, tapijt en tegels, om perfect aan uw behoeften te voldoen.

Nieuw design. Probeer hem uit en test de kwaliteit

Het nieuwe model van de Vileda Steam Plus is een hoogwaardige stoomreiniger die makkelijk te manoeuvreren, compact en licht is en is uitgerust met een driehoekige zwenkkop. Hij is 126 cm hoog en weegt 2,3 kg. Hij heeft een ergonomisch handvat waardoor hij comfortabel en makkelijk vast te houden is. Dankzij zijn vorm en compacte design is hij vlot en gemakkelijk manoeuvreerbaar in alle hoeken, onder de meubels en in kleine ruimtes. Zijn opzetstuk voor (vast)tapijt helpt u om uw tapijten en vasttapijten op te frissen. Bent u op zoek naar een grotere stoombezem om een grote oppervlak schoon te maken? Kies dan voor de Vileda Steam XXL Plus!

Bestel uw Vileda Steam Plus nu en maak zelfs de meest delicate vloeren hygiënisch schoon!

*Verwijdert E. Coli, S. aureus en BCoV van houten vloeren en tegels. Tests werden uitgevoerd in een onafhankelijk laboratorium.

Stappen om te gebruiken

1

Warmt snel (opnieuw) op

De opwarmtijd bedraagt 15s en de stoom hoeft niet opnieuw te worden opgewarmd bij verandering van onderdelen of vermogen.

2

Nieuw watervenster

Doorheen het watervenster kunt u gemakkelijk controleren of er nog voldoende water in het reservoir zit of als de tank moet worden bijgevuld.

3

Nieuw design

De nieuwe driehoekige vorm van de stoomkop maakt het mogelijk om moeiteloos in hoeken en onder meubels schoon te maken.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Ja, u mag hem gebruiken op gesealde vloeren zoals parket of tegels. We raden aan om hem eerst uit te testen op een niet zichtbaar deel van de vloer en om altijd de instructies van de fabrikant van uw vloer te checken.
Ja, maar in geval van ‘hard’ leidingwater raden wij aan om de stoombezem te ontkalken zoals beschreven in de handleiding.
Wij raden aan om enkel water te gebruiken.
Meng 1 deel witte azijn met 2 delen water, doe dit mengsel in de tank, sluit de dop, zet de stoom aan en wacht ongeveer 30 minuten tot de oplossing is verdampt. Een video is ook beschikbaar op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=2AwtKZFDjsE
Ja op 60°, de reservehoezen zijn apart verkrijgbaar. Het is aan te bevelen meerdere reservehoezen te hebben om altijd een schone hoes bij de hand te hebben.

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING


VERKLARING VAN CONFORMITEIT

VERKLARING VAN CONFORMITEIT


a brand of FREUDENBERG