JetClean

De Wet & Dry-sofzuiger


Artikelnummer: 163303

Met de nieuwe Vileda JetClean kunt u uw vloeren snel en tot in de puntjes reinigen. Dit elektrische schoonmaaktoestel is handig op zowel droge als natte vloeren: het stofzuigt, dweilt en droogt je vloer in slechts twee stappen. Ontdek deze tijdbesparende droge en natte vloerreiniger nu!


Productdetails


1.

Droge en natte reiniger 3 in1

Wet & Dry-stofzuiger, hij zuigt, reinigt en droogt uw vloeren. U hoeft alleen maar de JetClean naar voren te bewegen om tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen. Als u achteruit gaat, wordt het vocht geabsorbeerd en zijn uw vloeren droog.

2. Voor een grondige schoonmaak

De JetClean verwijdert alle soorten vuil: vuildeeltjes, stof of vloeistoffen, op alle soorten harde vloeren zoals parket, laminaat of tegels. De speciale microvezelroller draait aan 3.000 toeren per minuut.

3.

Dubbele waterreservoirs

De Jetclean bezit twee aparte waterreservoirs, één voor het propere water en de andere voor het vuile water. Zo worden je vloeren steeds met schoon en vers water gereinigd.

Meer infomatie

Meer infomatie

Voor een optimaal gebruik van de Jetclean Wet & Dry-stofzuiger; begin eerst op één plek en duw het toestel voorwaarts. Hiermee wordt de vloer tegelijkertijd gestofzuigd en gedweild. Wanneer u deze over dezelfde plek terug achteruit beweegt, wordt het achtergebleven water opgezogen en blijft de vloer proper en droog achter. 

Met deze manier van nat reinigen van de vloeren bespaart u heel wat tijd en water. Met de JetClean bespaart u tot 80% water in vergelijking met het gebruik van een gewone emmer en dweil. Het toestel valt enkel aan te sluiten en dankzij zijn zeven meter lange kabel, verplaatst u hem vlot op gelijk welk type harde vloer. Dankzij zijn zuigkop met strak design maakt u makkelijk rond en onder de meubels schoon. De Jetclean-roller bestaat voor 50% uit microvezels en reinigende schuurstroken.

De combinatie van deze stoffen zorgt voor een grondige reiniging van uw vloeren zonder de gebruikelijke schoonmaakinspanning. Het propere water komt vrij via acht aparte sproeikoppen in de waterbalk binnenin de kop van het toestel. Dit zorgt voor een uniforme verdeling van het water zodat de microvezelroller de vloer in alle zachtheid kan reinigen.

Vertrouw op Vileda, want wij zijn expert in de natte vloerreiniging. Bespaar vanaf nu tijd voor dingen die u echt graag doet!

De Wet & Dry-stofzuiger stofzuigt en reinigt uw vloeren in één handbeweging, voor een onberispelijk resultaat

1

Water toevoegen

De schoonmaak gebeurt met zoetwater. Eventueel kunt u een druppel schoonmaakmiddel eraan toevoegen.

2

Stofzuigen en Dweilen

Beweeg het toestel voorwaarts om de vuildeeltjes van de vloer op te zuigen en ondertussen de vloer met water te reinigen, dankzij de microvezelroller.

3

De vloer drogen

Trek het toestel over dezelfde plek weer achteruit om vloeistoffen op te zuigen en het resterende vocht te absorberen, voor een schone en droge vloer.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Ja, de JetClean is niet voorzien van een stofzak, omdat hij een afneembaar waterreservoir heeft dat al het vuil opvangt. Het volstaat om dat reservoir te verwijderen en het vuile water weg te gieten. Spoel het uit vooraleer u het terug plaatst in het apparaat.
Ja, in het handvat van de JetClean zit een hendel om de reiniging met water te activeren. Om de vloer te drogen of om enkel te stofzuigen zonder gebruik te maken van de JetClean-technologie op waterbasis, volstaat het om de waterreinigingsfunctie uit te zetten door op de hendel te drukken. Wanneer de indicatielampjes op de kop niet branden, staat de waterfunctie uit. Als u de ledlampjes wel ziet branden, is de waterstroom geactiveerd en kan het toestel gebruikt worden om tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen. Wij raden u aan om onzuiverheden die aan de vloer kunnen blijven plakken eens ze nat zijn, eerst droog te stofzuigen vooraleer u de waterreinigingsfunctie aanzet.
Ja, het JetClean-systeem reinigt grondig met enkel zoetwater, maar u kunt er ook voor kiezen om een druppel niet-schuimend schoonmaakmiddel aan het water toe te voegen. Let er wel op om niet te veel middel te gebruiken, want dit zou teveel schuim kunnen vormen en zo strepen op de vloer kunnen achterlaten.
Het vuil kan van de roller worden verwijderd door gebruik te maken van het zelfreinigend opbergvak. Als de roller erg vuil is, kan deze gemakkelijk losgemaakt en afgespoeld worden onder de kraan.
Nee, dit toestel wordt geleverd met een stroomkabel voor extra reinigingskracht en zonder beperkt te zijn in tijd door de levensduur van een batterij. Met het snoer van zeven meter lang kunnen gemakkelijk grote oppervlakken schoongemaakt worden zonder van stopcontact te moeten veranderen.

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding


Verklaring van conformiteit

Verklaring van conformiteit


a brand of FREUDENBERG