JetCleanMet de nieuwe JetClean van Vileda reinig je je vloeren in één keer tot in de puntjes. Dit elektrische schoonmaaktoestel is handig op zowel droge als natte vloeren: het stofzuigt, dweilt en droogt je vloer in één stap. Ontdek deze tijdbesparende droge en natte vloerreiniger nu!


Productdetails


1. Droge en natte reiniger 3in1

2. Voor een grondige schoonmaak

De JetClean verwijdert alle soorten vuil: vuildeeltjes, stof en vloeistoffen, op alle soorten harde vloeren zoals parket, laminaat of tegels. De speciale microvezelrol draait aan 3.000 toeren per minuut.

3. Dubbele tanks

 Dankzij dat systeem met twee reservoirs worden je vloeren steeds met schoon en vers water gereinigd.

Meer infomaties

Meer infomaties

Voor een optimaal gebruik van de droge en natte vloerreiniger JetClean: Begin eerst op één strook en duw het toestel voorwaarts. Zo wordt de vloer tegelijkertijd gestofzuigd en gedweild. Wanneer je het over dezelfde strook terug achteruit beweegt, wordt het achtergebleven water opgezogen en blijft de vloer proper en droog achter. Met deze manier van nat reinigen van de vloeren bespaar je heel wat tijd en water. Met de JetClean gebruik je tot 80% minder water dan met een gewone emmer en dweil. Gewoon het toestel in het stopcontact steken en, dankzij zijn zeven meter lange kabel, verplaats je het vlot op gelijk welk type harde vloer. Dankzij zijn zuigkop met strak design kan je makkelijk rond en onder de meubels schoonmaken. De rol binnenin de JetClean bestaat voor 50% uit microvezels en schuurstroken. Door deze combinatie van weefsels worden je vloeren tot in de puntjes gereinigd, zonder al de moeite die je gewoonlijk moet doen met een gewone emmer en dweil. Het propere water komt vrij via acht aparte sproeikoppen in de strook binnenin de kop van het toestel. Op die manier wordt het water uniform verdeeld zodat de microvezelrol de vloer in alle zachtheid kan reinigen. Vertrouw op Vileda, want wij zijn expert in de natte vloerreiniging. Bespaar nu tijd voor dingen die je echt graag doet!

De zuiger-reiniger stofzuigt en reinigt de vloeren in één enkele beweging, voor een onberispelijk resultaat

1

Water toevoegen

De schoonmaak gebeurt met zacht leidingwater. Je kan eventueel een druppel schoonmaakmiddel aan het water toevoegen.

2

Stofzuigen en Dweilen

Duw het toestel voorwaarts om de vuildeeltjes die zich ervoor bevinden, op te zuigen en ondertussen de vloer met water te reinigen, dankzij de microvezelrol.

3

De vloer drogen

Trek het toestel in dezelfde baan weer achteruit om vloeistoffen op te zuigen en het achtergebleven vocht te absorberen, zodat er een schone en droge vloer achterblijft. 

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Ja, de JetClean is niet voorzien van een stofzak, omdat hij een afneembaar waterreservoir heeft waarin alle vuil terechtkomt. Het volstaat om dat reservoir te verwijderen en het vuile water weg te gieten. Spoel het uit vooraleer het terug te plaatsen.
Ja, in de handgreep van de JetClean zit een hendel om de reiniging met water te activeren. Om de vloer te drogen of om enkel te stofzuigen zonder gebruik te maken van de JetClean-technologie met water, volstaat het om de waterreinigingsfunctie uit te zetten door op de hendel te drukken. Wanneer de lichtjes op de kop niet branden, staat de waterfunctie uit. Wanneer de ledlampjes wel branden, is het waterdebiet geactiveerd en kan het toestel gebruikt worden om tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen. Wij raden aan om onzuiverheden die aan de vloer kunnen blijven plakken eens ze nat zijn, eerst droog op te zuigen vooraleer de waterreinigingsfunctie aan te zetten.
Ja, het JetClean-systeem reinigt grondig met enkel zacht leidingwater, maar je kan ook kiezen om een druppel niet schuimend reinigingsmiddel aan het water toe te voegen. Let er wel op om niet te veel product te gebruiken, want dat zou te veel schuim kunnen vormen en zo strepen op de vloer kunnen achterlaten.
Het vuil kan van de rol worden verwijderd door gebruik te maken van het zelfreinigende opbergplateau. Als de rol erg vuil is, kan hij gemakkelijk worden afgenomen en afgespoeld worden onder de kraan.
Nee, dit elektrische toestel is voorzien van een stroomkabel om het vermogen te vergroten en niet beperkt te zijn in tijd door de levensduur van een batterij. Met het snoer van 7 meter lang kunnen gemakkelijk grote oppervlakken schoongemaakt worden zonder van stopcontact te moeten veranderen.
a brand of FREUDENBERG