Vileda MF Colors Designs – multifunctionele microvezeldoekBreng een frisse bries in uw dagelijkse schoonmaakklussen met de sterk absorberende Vileda MF Colors Designs multifunctionele 100% microvezeldoek. Deze wasbare doeken verwijderen snel alle vuil of vetvlekken en zijn geschikt voor verschillende oppervlakken, zoals laminaat, ramen of de tegels in uw badkamer.

Producteigenschappen


1. Superabsorberend

Vuil en vet hebben geen schijn van kans met deze krachtige multifunctionele microvezeldoek. Met de handige microvezels veegt u een bevuild werkoppervlak net zo gemakkelijk schoon als u ramen wast.

2. Voor nat en droog reinigen

Onze multifunctionele microvezeldoeken zijn sterk absorberend, zowel bij droog als bij nat reinigen. U kunt ze gebruiken voor een snelle opfrisbeurt of voor intensieve reiniging, afhankelijk van de situatie.

3. Veelkleurige verrassing

De Colors Designs microvezeldoeken zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en 3 verschillende motieven.

Meer informaties

Meer informaties

Vegen en schoonmaken zijn de meest essentiële huishoudelijke taken. Met een arsenaal aan moppen en schuurmiddelen voor diverse oppervlakken kan dit al snel een lastige en tijdrovende taak worden. Vileda heeft de Vileda MF Colors Designs multifunctionele microvezeldoek ontworpen om de dagelijkse reinigingstaken te vergemakkelijken. Het enige dat u nodig hebt, is één set doekjes voor nat en droog schoonmaken, geschikt voor meerdere oppervlakken zoals aluminium, hout, laminaat of PVC. Onze machinewasbare microvezeldoeken hebben een sterk absorberende textuur die geen strepen achterlaat en snel alle vlekken, vuil en vet verwijdert. Ze reinigen efficiënt en grondig, zowel nat als droog. Ramen wassen, het werkblad schoonmaken of gewoon enkele vlekken verwijderen – onze handige Vileda microvezeldoek combineert al deze handige functies in één schoonmaakhulpmiddel. Vanaf nu hoeft u niet meer voor elk klusje een andere doek te nemen. En om u bij de organisatie te helpen, worden de MF Colors Designs geleverd in drie verschillende kleuren per set. Zo kunt u ze voorbehouden voor een specifieke taak en zult u ze niet meer per ongeluk door elkaar halen. Deze doeken zijn duurzaam en wasbaar tot 60 °C. Zelfs als ze vol vlekken zitten of versleten zijn, blijven ze een nuttig en betrouwbaar hulpmiddel. Koop nu uw Vileda multifunctionele microvezeldoek en vergemakkelijk uw reinigingsklussen met een handig en snel hulpmiddel.

MULTIFUNCTIONELE MICROVEZELDOEK VOOR DIVERSE DOELEINDEN

1

Snel vlekken verwijderen

Dankzij de sterk absorberende werking kunt u kleine en grote vlekken gemakkelijk verwijderen.
2

Gebruik met of zonder chemicaliën

De ultra-efficiënte microvezeldoeken zijn bestand tegen chemicaliën of kunnen vlekken ook enkel met water verwijderen.
3

Opgedroogde vlekken verwijderen

U kunt zelfs hardnekkige, opgedroogde vlekken verwijderen met de multifunctionele microvezeldoeken. Bevochtig de doek om de vlekken met enkele bewegingen weg te vegen.

PRODUCTKENMERKEN

Veelgestelde vragen

Ja, de multifunctionele microvezeldoek kan veilig worden gebruikt voor het reinigen van ramen. Zorg ervoor dat de doek gewassen is voor u hem op glas gebruikt om strepen te vermijden en krassen op kwetsbare oppervlakken als gevolg van vuildeeltjes die aan het doek kleven, te voorkomen.
a brand of FREUDENBERG