Microfibre 100% gerecycleerd

Gemaakt uit PET-flessen


Artikelnummer: 168310

De gerecycleerde doek Vileda Microfibre is een microvezeldoekje uit 100% gerecycleerd materiaal en vormt daardoor een milieuvriendelijke oplossing voor uw huishouden.

  • 100% gerecycleerde microvezeldoek
  • Gemaakt van gerecycleerde PET-flessen
  • Duurzame schoonmaakdoek
  • Fantastische schoonmaakprestaties
  • Uitstekende resultaten zonder strepen
  • Groot absorptievermogen dankzij het materiaal in 100% microvezels

Productdetails


1.

Gerecycleerd materiaal

De doek is gemaakt uit 100% gerecycleerd materiaal afkomstig van PET-flessen en vormt daardoor een duurzamere en milieuvriendelijke oplossing voor uw huishouden.

2.

Uitstekende prestaties

De gerecycleerde doek neemt gemakkelijk en betrouwbaar gemorste vloeistoffen en vuil op, voor een schitterend resultaat.

3.

Groot absorptievermogen

Dankzij de microvezels is de doek super absorberend en betrouwbaar, zelfs in geval van grote hoeveelheden water of andere vloeistoffen. Daarom is hij ook zeer geschikt voor het schoonmaken van keuken- en badkameruitrusting zonder strepen achter te laten.

Meer informatie

Meer informatie

De gerecycleerde doek Vileda Microfibre is ideaal voor het schoonmaken van de keuken en de badkamer, en van de hele woning in het algemeen. De microvezels maken moeiteloos komaf met vuil. Zelfs vet en kruimeltjes vormen geen probleem voor deze doek. Hij kan gebruikt worden zonder schoonmaakmiddelen en zorgt zelfs met water alleen voor een perfect schoon huis. De minuscule microvezels nemen het vuil gemakkelijk op. Kies voor de meer milieuvriendelijke oplossing op vlak van microvezeldoeken en schaf u nu een gerecycleerde doek Vileda Microfibre aan!

Veelgestelde vragen

De nieuwe doekjes Vileda Microfibre worden gemaakt uit vezels die voor 100% afkomstig zijn van gerecycleerd materiaal, hoofdzakelijk van PET-flessen.
Ja, deze doek is zeer milieubewust dankzij het 100% gerecycleerde materiaal. Dankzij zijn microvezelstructuur is de doek uiterst absorberend en maakt hij snel en betrouwbaar komaf met vuil en gemorste vloeistoffen, zonder gebruik van reinigingsmiddelen.
Net als onze andere microvezeldoekjes kan de 100% gerecycleerde microvezeldoek in de machine gewassen worden aan max. 60 °C. Gelieve geen wasverzachter te gebruiken.
De gerecycleerde doekjes Vileda Microfibre zijn per drie verpakt. Ook de verpakking is gemaakt uit gerecycleerde materialen, zodat uw aankoop van schoonmaakartikelen volledig duurzaam en economisch is.
a brand of FREUDENBERG