Microvezeldoek Ultra Fresh

DE MICROVEZELDOEK DIE LANG PROPER BLIJFT


Artikelnummer: 168563

De microvezeldoek Ultra Fresh is een doekje voor meervoudig gebruik dat antibacterieel behandeld is, waardoor de ontwikkeling van bacteriën die kwalijke geurtjes veroorzaken, vertraagd wordt. Dankzij de doeltreffendheid van de microvezels in combinatie met hun grote absorptievermogen kan met dit doekje optimaal worden schoongemaakt zonder reinigingsmiddelen nodig te hebben. Het kan zowel nat als droog gebruikt worden.

*Dit product bevat een antibacterieel ingrediënt: zilverchloride. De tragere ontwikkeling van de bacteriën S.aureus en P.aeruginosa werd getest door een onafhankelijk laboratorium. Minder bacteriën betekent ook minder kwalijke geurtjes en hygiënischere doeken. 


Productdetails


1.

Antibacteriële behandeling

De microvezeldoek Ultra Fresh bevat een antibacterieel ingrediënt, zilverchloride, dat de ontwikkeling van bacteriën en kwalijke geurtjes vertraagt.

2.

Reiniging en absorptie

De kwaliteit van de microvezels maakt het mogelijk om het meest hardnekkige vuil zonder chemische producten te verwijderen. De ultrafijne vezels van hoge kwaliteit hebben een extra groot absorptievermogen.

3.

Voor meervoudig gebruik

Ideaal om elk gelijk welk oppervlak te reinigen Beschikbaar in 3 kleuren om voor elke ruimte in het huis een bepaalde kleur voor te behouden, bijvoorbeeld één voor de keuken, een andere voor de badkamer en de derde voor het stof.

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

De microvezeldoek Ultra Fresh bevat een antibacterieel ingrediënt, zilverchloride, dat de ontwikkeling van bacteriën en kwalijke geurtjes vertraagt.  Het is een polyvalent doekje met een groot reinigings- en absorptievermogen.

Wanneer doekjes in contact komen met voedingsrestjes, vocht en warmte, gaan er zich sneller bacteriën op ontwikkelen. Deze antibacteriële behandeling maakt Vileda’s microvezeldoekje Ultra Fresh beter bestand tegen bacteriën en duurzamer.

Het pack met 3 verschillende kleuren maakt het mogelijk om elk doekje voor een ander doeleinde te gebruiken, bijvoorbeeld in verschillende ruimtes in het huis. Ze kunnen met de hand of in de machine gewassen worden aan maximum 60 °C. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel. Een microvezeldoek mag nooit gestreken of op hete oppervlakken gelegd worden.

Afmetingen van een doek: 30x30cm.

*Dit product bevat een antibacterieel ingrediënt: zilverchloride. De tragere ontwikkeling van de bacteriën S.aureus en P.aeruginosa werd getest door een onafhankelijk laboratorium. Minder bacteriën betekent ook minder kwalijke geurtjes en hygiënischere doeken. 

Veelgestelde vragen

Microvezels zijn ultrafijne vezels. Aangezien ze zo fijn zijn, dringen ze in de kleine poriën van de te reinigen oppervlakken om komaf te maken met het vuil. Daarom ligt het reinigings- en absorptievermogen van microvezeldoeken veel hoger dan dat van doeken die zijn vervaardigd uit andere stoffen, zoals katoen.
De behandeling die wordt gebruikt voor de microvezeldoek Ultra Fresh 2 + 1 doodt de bacteriën NIET. Ze vertraagt de ontwikkeling van de bacteriën alleen maar in vergelijking met andere doekjes zonder dit soort behandeling.
Ja, deze doek mag in de machine gewassen worden aan een temperatuur van maximaal 60 °C. De combinatie van warm water en wasmiddel elimineert fysiek alle micro-organismen op de stof.
Vileda’s microvezeldoeken Ultra Fresh zijn beschikbaar in een pack van drie.
a brand of FREUDENBERG