Vileda All-Purpose Cloth – multigebruiksdoekje met microvezelsDe verpakking Vileda multigebruiksdoekjes met microvezels bevat 6 reinigingsdoeken van topkwaliteit. Nat reinigen, borstelen, afstoffen en vuil verwijderen kost geen moeite met dit gele multigebruiksdoekje.

Producteigenschappen


1. Geen vlekken meer

De kleine vezels van dit superabsorberende multigebruiksdoekje verwijderen water, haar, vuil en vet. Het slijtvaste multigebruiksdoekje met microvezeltechnologie verwijdert alle vlekken.

2. Glans zonder strepen

De unieke samenstelling van katoen, polyester en 30% hoogwaardige microvezels laat geen strepen na op ramen en glasoppervlakken.

3. Geurwerend

Het zilverchloride in de stof van dit doekje zorgt voor geurvrij reinigen. Geen onaangename geuren meer.

Meer informaties

Meer informaties

Hebt u dringend nood een functioneel en handig universeel reinigingsproduct? Wilt u één product gebruiken in plaats van diverse hulpmiddelen? Koop onze geteste en goedgekeurde basisproducten! Oppervlakken schoonmaken met diverse doeken en moppen is vermoeiend en vervelend. We combineren de efficiëntste functies en mogelijkheden van alle microvezeldoeken in het multigebruiksdoekje met microvezeltechnologie! Doeken met 30% microvezels absorberen gemorst vuil als een spons en trekken vuil en huisdierharen aan als een magneet. De fijne vezels reinigen bovendien zonder strepen of vlekken na te laten. Was de gele doek regelmatig in de wasmachine om de hygiënische eigenschappen te behouden. Dit krachtige multigebruiksdoekje pakt zelfs vetvlekken aan. Het kan ook opblinken en afstoffen. Bekijk ook onze andere producten zoals onze schuursponsjes, handschoenen en dweilen. Koop een van deze reinigingsdoeken en maak u geen zorgen meer over de aanschaf van andere producten!

NIEUWE VERBETERDE MICROVEZELS

1

Glas en spiegels reinigen

Dit absorberende doek doet wonderen op ramen, glas en spiegels. Streeploze glans zonder moeite.
2

Superabsorberend

Het droge multigebruiksdoekje met microvezeltechnologie absorbeert grote hoeveelheden water en andere vloeistoffen als een spons.
3

Afstoffen en opblinken

Gebruik deze dikke, universele microvezeldoek om harde oppervlakken af te stoffen en op te blinken.

Veelgestelde vragen

Dit doekje is geel met een rood en oranje krullenmotief.
Nee, ons multigebruiksdoekje met microvezeltechnologie vervult alle functies van gespecialiseerde reinigingsproducten. U kunt vertrouwen op zijn kracht om elk oppervlak te reinigen.
De stofmix van onze microvezeldoeken is sterk absorberend en neemt moeiteloos vocht op. Hij neemt ook vuil en vet op.
Er zitten 6 duurzame gele doeken in één luchtdichte verpakking.
Onze wasbare, universele doek met microvezeltechnologie bestaat uit 50% viscose, 30% polyester en 20% polypropyleen. Hij voelt zeer aangenaam aan en is comfortabel om te gebruiken.

PRODUCTKENMERKEN

a brand of FREUDENBERG