Multigebruiksdoek

DE SUPER ABSORBERENDE EN HYGIËNISCHE DOEK IN EEN MULTI PACK


Artikelnummer: 162261

De verpakking met Vileda microvezel multigebruiksdoeken bevat 6 reinigingsdoeken van topkwaliteit. Nat reinigen, schrobben, afstoffen en vuil verwijderen was nog nooit zo eenvoudig als met dit gele multigebruiksdoekje.


Productdetails


1.

Zeg vaarwel tegen vlekken

De ultra-absorberende en veelzijdige multigebruiksdoek bevat kleine vezels voor het verwijderen van water, haar, vuil en vet. Deze is slijtvast en verwijdert alle vlekken.

2. Glans zonder strepen

De unieke samenstelling van katoen, polyester en 30% hoogwaardige microvezels laat geen strepen na op ramen en glasoppervlakken.

Meer informatie

Meer informatie

Bent u wanhopig op zoek naar een functioneel en handig reinigingsproduct? Wilt u één product gebruiken in plaats van diverse hulpmiddelen?

Kies onze essentiels, deze zijn getest en goedgekeurd! Oppervlakken schoonmaken met diverse bezems en doeken is vermoeiend en vervelend. Vileda combineert de meest efficiënte kwaliteiten en eigenschappen van alle microvezeldoeken in het multigebruiksdoekje met microvezeltechnologie!

Doeken met 30% microvezels absorberen gemorst vuil als een spons en trekken vuil en huisdierhaar aan als een magneet. Bovendien reinigen de fijne vezels uw ramen en tegels zonder strepen of vlekken na te laten. Dit krachtige multigebruiksdoekje pakt zelfs vetvlekken aan. Het kan ook opblinken en afstoffen.

Was uw gele doek regelmatig in het wasmachine om de hygiënische eigenschappen te behouden.

Schaf één van deze reinigingsdoeken aan en maak u geen zorgen meer over het gebruik van meerdere producten tegelijk!

Het multipack met superabsorberende en stevige doekjes

1

Glas en spiegels reinigen

Deze absorberende doek doet wonderen op ramen, glas en spiegels. Voor een streeploze glans.

2

Superabsorberend

Het droge multigebruiksdoekje met microvezeltechnologie absorbeert grote hoeveelheden water en andere vloeistoffen als een spons.
3

Afstoffen en opblinken

Gebruik deze dikke universele microvezeldoek om harde oppervlakken af te stoffen en op te blinken.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Deze doek is geel met een rood en oranje krullenmotief.
Nee. Onze multigebruiksdoekjes met microvezeltechnologie vervullen alle functies van gespecialiseerde reinigingsproducten. Hij reinigt elk oppervlak dankzij zijn kracht.
De microvezeldoeken zijn gemaakt vaan een mix van kwaliteitsvezels, deze nemen moeiteloos vocht op. Ze verwijderen ook vuil en vet op.
Er zitten 6 duurzame gele doeken in één verpakking.
Onze wasbare, universele doeken met microvezeltechnologie bestaan uit 50% viscose, 30% polyester en 20% polypropyleen. Hij voelt zeer aangenaam en zacht aan en is comfortabel om te gebruiken.
a brand of FREUDENBERG