Header teaser_topic_turbo_1600x400.jpg

WAT IS HET?

INT_CopyImage1_Floor3_00011140.jpg

WAT IS HET?

De Turbo Spin Mop is een mop met een emmer met geïntegreerd wringmechanisme dat je met een pedaal bedient, zodat je de mop gemakkelijk kunt uitwringen tot het gewenste vochtigheidsniveau.

WAAR KAN IK HEM GEBRUIKEN?

INT_CopyImage2_Floor3_00011140.jpg

WAAR KAN IK HEM GEBRUIKEN?

De Turbo Spin Mop is geschikt voor alle harde vloeren, inclusief hout en laminaat – je hebt geen andere mop nodig voor je woonkamer dan voor je keuken, zolang ze beide een harde vloer hebben.

HOE VERANDERT HIJ MIJN ERVARING?

INT_CopyImage3_Floor3_00011140.jpg

HOE VERANDERT HIJ MIJN ERVARING?

De grote troef van de Turbo Spin Mop is de geïntegreerde wringer. We hebben dit al eerder uitgelegd, maar dit is hoe het werkt ... Om de mop uit te wringen, stop je hem in de emmer, maar in plaats van zelf te wringen, druk je gewoon op het pedaal. De wringer draait rond en verwijdert al het overtollige water. Je kunt bepalen hoe vochtig de mop is met de druk die je op het pedaal uitoefent. Handig, niet?

INT_CopyImage4_Floor3_00011140.jpg

En dan is er de mop. De mop heeft een 2 in 1 microvezelkop die alle lastige vuildeeltjes opvangt en dankzij de microvezelkracht heb je geen chemische producten meer nodig, ze verwijdert kiemen efficiënt met alleen water.

INT_CopyImage5_Floor3_00011140.jpg

De kop is ontworpen voor maximale ergonomie, dankzij de driehoekige vorm bereik je makkelijk alle hoeken en spleten, de plekjes waar het vuil zich ophoopt!

INT_CopyImage6_Floor3_00011140.jpg

En tot slot (en dit is echt de kers op de taart) weten we bij Vileda hoe lastig het is als je overal water morst wanneer je de emmer draagt en er water uit giet. Daarom heeft de Turbo Spin Mop een emmer met horizontale handgreep en een geïntegreerde greephouder die morsen voorkomen.
a brand of FREUDENBERG