Comfort Extra

DE COMFORTABELE HANDSCHOENEN, GOEDE BESCHERMING EN ZACHT VOOR DE HANDEN


Artikelnummer: 146291

Met de innovatieve Vileda Comfort Extra latex handschoenen kunt u uw dagelijkse schoonmaak veilig, snel en comfortabel uitvoeren. De handige en herbruikbare latex handschoenen zijn de ideale oplossing voor taken zoals de afwas of het schoonmaken van de keuken. Het beste van alles is dat ze een geïntegreerde kamillegeur en vochtinbrengende crème bevatten. De absorberende binnenlaag voorkomt zweethanden.


Productdetails


1.

Natuurlijke latex

Ontdek het comfortabele gevoel van deze herbruikbare handschoenen. Het ergonomische ontwerp sluit perfect aan op uw huid en is zacht voor uw handen.

2.

Met een zachte kamillegeur

Onze wasbare latex handschoenen hydrateren de handen en bevatten een aangename kamillegeur.

3.

Duurzaam

Het pure latex-ontwerp zorgt ervoor dat de handschoenen rekbaar zijn, ze beschermen de gevoelige huid tegen beschadiging. Deze handschoenen zijn bijzonder resistent en kunnen herhaaldelijk worden gebruikt voor u ze definitief moet weggooien.

Meer informatie

Meer informatie

Ervaar een nieuwe intuïtieve en comfortabele schoonmaakervaring met onze handige Vileda Comfort Extra handschoenen voor de gevoelige huid. De latex handschoenen passen zich soepel aan uw handen aan (verkrijgbaar in 3 verschillende maten: S, M en L). Ze beschermen en houden uw handen droog tijdens de huishoudelijke taken.

De speciale cellen van de Climacell-technologie absorberen vocht om het gevoel van zweethanden te voorkomen. Zo wordt u tijdens het schoonmaken niet afgeleid of vetraagd door natte handen. Bovendien hebben de handschoenen een geïntegreerde kamillegeur en een vochtinbrengende crème die uw handen verzacht.

Van de afwas tot het reinigen van vloeren of werkvlakken: u kunt deze rubberen handschoenen dragen bij tal van schoonmaakklussen. Ze beschermen uw huid bij gebruik van reinigingsmiddelen. Maak uw dagelijkse klussen aangenamer met deze handige aanvulling op uw schoonmaakproducten.

Schaf direct uw Comfort Extra latex handschoenen aan voor comfortabele en veilige schoonmaak.

De zeer comfortabele handschoenen, hoge bescherming en zacht voor de handen

1

Trek de handschoenen aan

Haal de handschoenen voorzichtig uit de verpakking voor ze te gebruiken.

2

Begin met schoonmaken

Begin uw schoonmaaktaken met de handschoenen voor de gevoelige huid.

3

Frisse geur en de verzachtende crème

Als u klaar bent met schoonmaken, trek dan de handschoenen uit. U zult merken dat uw handen niet naar rubber ruiken, maar naar de frisse geur van kamille. Daarnaast voedt de hydraterende crème uw handen tijdens gebruik. Dankzij de handschoenen zegt u vaarwel tegen droge handen.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

De Comfort Extra handschoenen voor de gevoelige huid zijn gemaakt van latex, hierdoor zijn ze echter niet geschikt voor mensen die allergisch reageren op latex.
Ja, de sterk absorberende binnenlaag bestaat uit kleine cellen die het zweet opnemen, zo blijven uw handen comfortabel fris en droog.
Ja, de Comfort Extra latex handschoenen zijn bestand tegen druk van buitenaf. Ze zijn dus perfect geschikt voor tal van intensieve schoonmaakklussen in en rond het huis.
Jazeker, u kunt deze handschoenen meerdere keren gebruiken voor u ze moet weggooien. Het latexmateriaal en de elasticiteit zorgen voor duurzaamheid.

Certificatie

PPE_ComfortExtra


a brand of FREUDENBERG