Dermo Plus

DE LATEXVRIJE HANDSCHOENEN SPECIFIEK VOOR GEVOELIGE EN KWETSBARE HANDEN


Artikelnummer: 146311

De Dermo Plus anti-allergische handschoenen zijn dermatologisch getest en geschikt voor mensen met allergieën. Dankzij de katoenen voering zijn onze schoonmaakhandschoenen comfortabel om te dragen.


Productdetails


1. Geen latex

De anti-allergische handschoenen zijn volledig latexvrij en gemaakt van 100% resistent nitril. Daarom is dit het ideale product voor personen met een allergie en met gevoelige handen.

2. Katoenen voering

De handschoenen hebben een ultra-absorberende katoenen voering. Dit zorgt voor extra comfort en voorkomt dat uw handen gaan zweten.

3. Hoge chemische weerstand

De anti-allergische nitril handschoenen zijn zeer goed bestand tegen oliën, zuren, bleekmiddel, verf, verdunners, oplosmiddelen en ovenreinigers en bieden tegelijk een uitstekend tastgevoel.

Meer informatie

Meer informatie

De Dermo Plus anti-allergische handschoenen bieden een huidvriendelijke bescherming voor gevoelige handen. Ze zijn gemaakt van duurzaam en resistent nitril, ideaal voor mensen die lijden aan allergieën. Als u eczeem of dermatitis heeft, dan zijn deze handschoenen zeker iets voor u. Nitril is bovendien zeer lekbestendig en biedt voldoende bescherming.

Deze handschoenen voor intensief gebruik zijn geschikt voor diverse sectoren en doeleinden, zoals tuinieren of reiniging met chemicaliën. Ze zijn zelfs goedgekeurd voor gebruik in de voedingsindustrie. De katoenen voering zorgt voor extra gebruikscomfort. Ze zijn ook bestand tegen de meeste reinigingsmiddelen en veel andere chemicaliën. Geen paniek als u een gevoelige huid heeft! 

De anti-allergische rubberen handschoenen beschermen uw handen tegen alle soorten irritaties. Het nitrilmateriaal is 100% latexvrij en dus geschikt voor mensen met allergieën. Nitril is het synthetische alternatief voor latexhandschoenen en zijn handig, duurzaam en herbruikbaar. De vingertoppen hebben een ruwe, anti-slip afwerking zodat uw vingers niet uitglijden. Dat is handig bij het afwassen of andere delicate klusjes.

De handschoenen zijn niet alleen sterk en robuust, ze bieden ook een uitstekend tastgevoel voor alle soorten werk. Deze zijn bestand tegen druk en uitrekken, ze zijn een lichtgewicht en een comfortabel hulpmiddel. De katoenen voering helpt zweethanden te voorkomen. Uw lichaamswarmte verwarmt het nitril, dit past zich flexibel aan de vorm van uw handen aan.

Schaf meteen uw handige Dermo Plus anti-allergische rubberen handschoenen aan en profiteer van de voordelen van nitril!

De latexvrije handschoenen specifiek voor gevoelige handen

1

Comfortabel om te dragen

Dankzij de katoenen voering zijn de handschoenen gemakkelijk aan en uit te trekken. Uw handen zweten niet en dat geeft een comfortabel gevoel bij het schoonmaken.

2

Stevige grip voor de vingers

De anti-allergische handschoenen hebben een anti-slipstructuur aan de vingertoppen, wat vooral nuttig is bij het hanteren van servies of andere delicate voorwerpen.

3

Nitrilmateriaal

De handschoenen zijn gemaakt van uiterst duurzaam nitrilmateriaal. Dit is uitstekend bestand (drie tot vijf keer beter dan latex) tegen snijwonden en gaten.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

De anti-allergische handschoenen van stevig nitril zijn herbruikbaar. U kunt ze na elk schoonmaakproces veilig wassen en hergebruiken.
De Dermo Plus handschoenen hebben een katoenen voering en hebben geen extra poeder nodig. Het katoen maakt het gemakkelijk om de handschoenen aan en uit te trekken.
Elke set bevat één paar anti-allergische rubberen handschoenen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large.
De handschoenen zijn bijzonder goed bestand tegen diverse oplosmiddelen, reinigingsmiddelen en andere chemicaliën.

CERTIFICATIE

a brand of FREUDENBERG