Robust

ROBUUSTE RUBBEREN HANDSCHOENEN TEGEN ALLE HANDAANVALLEN


Artikelnummer: 143670

De Vileda Robust zijn onze ultrasterke handschoenen voor alle soorten werk – binnen en buiten. Deze natuurlijke latex handschoenen bieden een optimale weerstand en bescherming zonder uw grip en tastgevoel te beïnvloeden. Ze zijn bestemd voor intensief huishoudelijk werk en commercieel gebruik.


Meer informatie

Meer informatie

De Vileda Robust-handschoenen voldoen aan de behoeften van onze klanten die op zoek zijn naar praktische producten.

Rol uw mouwen op, trek uw stevige handschoenen aan en ga aan de slag. Of het nu om huishoudelijke klussen, commerciële schoonmaak, tuinieren, afwassen of voedselbereiding gaat, de handschoenen zijn bestand tegen alle basisvloeistoffen, vuil en schommelingen van temperaturen. Onze Protector-handschoenen zijn een comfortabel en efficiënt hulpmiddel.                                  

Schaf nu uw nieuwe ultrasterke handschoenen aan!

De ultra-bestendige, beschermende handschoenen.

1

Comfortabel

Dankzij het speciale luchtcelschuim zijn deze handschoenen erg licht en flexibel, voor een maximaal gebruikscomfort.

2

Bescherming

De handschoenen bieden beschermen tegen water, vloeistoffen, huishoudelijke en industriële reinigingsmiddelen.

3

Duurzaam

De verschillende materialen zoals latex en neopreen maken ze bestand tegen snijwonden en scheuren.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Dat hangt af van het gebruik (dagelijks of wekelijks) en de intensiteit daarvan. We garanderen een lange levensduur en raden u aan om een nieuw paar aan te schaffen als ze geen volledige bescherming en grip meer bieden of het materiaal zichtbaar beschadigd is. Een lange levensduur van meerdere weken is realistisch.
De rubberen handschoenen beschermen tegen water, vloeistoffen, gewone huishoudelijke reinigingsmiddelen, warm en koud, olie en vuil, maar niet tegen bijtende chemicaliën, zuren of diepe snijwonden. Gebruik in één van die gevallen alleen handschoenen van PBM-categorie II of III.
Onze handschoenen zijn flexibel en verkrijgbaar in beide maten. Dankzij de manchet van onze handschoenen zorgt deze voor extra bescherming.
De Protector-handschoenen kunnen een allergische reactie veroorzaken en mogen niet gedragen worden door allergiepatiënten, omdat ze voor 100% uit natuurlatex bestaan.
Handen zweten van zodra er geen warmteafvoer is. De Climacells zorgen voor natuurlijke ventilatie in de Comfort Plus-voering en voorkomen dat er te veel warmte of kou, tijdens werken binnen en buiten, ontstaat.

Certificatie

PPE_Robust


a brand of FREUDENBERG