Spin & Clean – Een steeds propere mop voor een nog schonere vloerVileda Spin & Clean stelt voor: een innoverende emmer met een reinigingsrol, uniek in zijn soort. Tijdens het spoelen wordt al het vuil dat aan de mop kleeft, verwijderd. Dankzij zijn wendbare kop reinigt de mop tot in de hoeken en zelfs de plinten.  Bovendien voorkomt de compacte grootte van de emmer het morsen van water en is hij gemakkelijk te gebruiken en op te bergen!

Productdetails


1. Steeds propere pad

Vileda Spin & Clean stelt voor: een innoverende emmer met een innoverende reinigingsrol. Tijdens het spoelen wordt al het vuil dat aan de mop kleeft verwijderd.

2. Handig centrifugesysteem

Bukken is overbodig, het centrifugesysteem wordt in werking gezet via de steel. De vochtigheidsgraad van de microvezelpad wordt bepaald door de rotatiesnelheid, voor een makkelijke en doeltreffende schoonmaak.

3. Voor een grondige schoonmaak

Spin & Clean werd ontwikkeld om makkelijk moeilijk te bereiken zones (onder meubels en zetels ...) schoon te maken. Spin & Clean heeft een wendbare kop om in een handomdraai de plinten schoon te maken.

SEO

SEO

Vileda Spin & Clean stelt voor: een innoverende emmer met een reinigingsrol, uniek in zijn soort. Tijdens het spoelen wordt al het vuil dat aan de mop kleeft, verwijderd. Dankzij zijn wendbare kop reinigt de mop tot in de hoeken en zelfs de plinten. Bovendien voorkomt de compacte grootte van de emmer het morsen van water en is hij gemakkelijk te gebruiken en op te bergen!

1

Spoelen

Om de pad nat te maken, vult u de emmer tot aan het aangegeven ‘Max’-niveau. Schuif het grijze gedeelte van de steel langzaam op en neer. Tijdens het spoelen is het witte deel van de kop zichtbaar.
2

De pad centrifugeren en reinigen

Eens de pad nat is, duwt u het grijze gedeelte van de steel snel en krachtig naar beneden. De mop zal automatisch beginnen te centrifugeren! Tijdens het centrifugeren is het witte deel van de kop niet meer zichtbaar.
3

Klaar!

Maak uw vloer schoon en herhaal alle voorgaande stappen van het spoelen tot het centrifugeren. Dankzij de reinigingsrol is uw pad na het centrifugeren telkens terug schoon. Spin & Clean is geschikt voor alle soorten vloeren.

Veelgestelde vragen

Ja, ze mag in de machine gewassen worden aan 60 °C. Het volstaat de pad van de mop te halen en ze in de wasmachine te steken.
Ja, de Spin & Clean is een compleet systeem: mop + pad + emmer.
De pad bestaat uit microvezels en is makkelijk te reinigen.
Ja, de Spin & Clean kan gebruikt worden op vinyl, linoleum, hout en tegels.

a brand of FREUDENBERG