Vervanging Super Mocio Triple Action 3DDankzij zijn drie “werkingen” reinigt de SuperMocio je vloeren grondig voor een optimaal resultaat. De franjes van drie verschillende materialen ontvetten, verwijderen vlekken, maken vuil los en vangen alle soorten vezels en haartjes op.

Producteigenschappen


1. Microvezels om te ontvetten

Donkerblauwe microvezelzone voor het efficiënt verwijderen van vetvlekken.

2. Rode schuur- en 3D Zone

De rode schuurzone zorgt voor de verwijdering van vuil en hardnekkig vlekken De “ 3D” Zone zorgt voor het verwijderen van overblijvend vuil die wordt losgelaten in contact met het water.

3. Snelle reiniging

De franjes van deze vervanging zijn wat breder en bieden een groter contactoppervlak voor een snellere vloerreiniging

Meer informaties

Meer informaties

Het vuil bestrijden lukt je niet … Je kunt de pluisjes en dierenhaartjes die aan je vloer blijven plakken niet meer aanzien … Je weet niet hoe je de hardnekkigste vlekken moet verwijderen … De SuperMocio 3 Action zal je helpen. Deze franjemop is je nieuwe toverstaf om het bij jou in huis te laten schitteren! Dankzij zijn drie “werkingen” reinigt de SuperMocio je vloeren grondig voor een optimaal resultaat. De franjes van drie verschillende materialen ontvetten, verwijderen vlekken, maken vuil los en vangen alle soorten vezels en haartjes op. De slimme SuperMocio 3 Action laat dit vuil onmiddellijk los bij contact met water tijdens het spoelen. Kan voor alle soorten vloeren, tegelvloeren en parket gebruikt worden. Met de SuperMocio 3 Action kan de magie van het schoonmaken beginnen! Advies Te gebruiken met de SuperMocio emmer met pers van Vileda. Deze maakt uitwringen makkelijk zonder je handen nat te hoeven maken of je te moeten bukken.

PRODUCTKENMERKEN

a brand of FREUDENBERG