Vervanging SuperMocio Triple Action 3D

DE NAVULLING VOOR SPAANSE DWEILEN


Artikelnummer: 150735

Dankzij zijn drie “werkingen” biedt de SuperMocio een grondige reiniging van uw vloeren voor een optimaal resultaat. De franjes van "tri-materiaal" ontvetten, verwijderen vlekken, maken vuil los en vangen alle soorten vezels en haartjes op.

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1. Microvezels om te ontvetten

De donkerblauwe microvezelzone verwijdert vetvlekken effectief.

2.

Rode schuur- en 3D-zone

De rode schuurzone helpt vuil en aangekoekte vlekken te verwijderen. De 3D-zone maakt het mogelijk om overblijvend vuil en haar te verwijderen, die pas worden losgelaten in contact met het water in de emmer.

3. Snelle reiniging

De franjes zijn breder en bieden een groter contactoppervlak voor een snellere vloerreiniging.

Meer informatie

Meer informatie

Het vuil bestrijden lukt u maar niet … u kan de pluisjes en dierenhaartjes die aan uw vloer blijven plakken niet meer uitstaan… U weet niet hoe u de hardnekkigste vlekken moet verwijderen? De SuperMocio 3 Action helpt u daarbij. 

Deze dweil is uw nieuwe toverstaf om uw interieur te laten schitteren! Dankzij zijn drie “werkingen” biedt de SuperMocio een grondige reiniging voor een optimaal resultaat. De franjes van "tri-materiaal" ontvetten, verwijderen vlekken, maken vuil los en vangen alle soorten vezels en haartjes op. De slimme SuperMocio 3 Action geeft dit vuil onmiddellijk af bij contact met water tijdens het spoelen. Deze kan voor alle soorten tegelvloeren en parket gebruikt worden. Met de SuperMocio 3 Action kan de magie van het schoonmaken beginnen! 

Tips voor gebruik met de Vileda SuperMocio persemmer voor efficiënt uitwringen zonder uw handen nat te maken of u te moeten bukken.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Ja, de SuperMocio Soft past bij de meeste van onze Vileda-emmers.
Plaats de dweil naast uw benen en zet uw voet voorzichtig op de rode plastic kop. Trek vervolgens de hendel handmatig omhoog. Wees voorzichtig met het richten van de dweil op uzelf of andere voorwerpen. Ga op dezelfde manier te werk om de nieuwe kop te plaatsen.
Ja, de kop is compatibel met de SuperMocio 3Action XL, de SuperMocio Micro & Cotton, de SuperMocio Microfiber Clean en de SuperMocio Microfiber & Power-stelen.
We raden aan om deze te gebruiken voor het reinigen van harde vloeren zoals parket, linoleum, tegels, vinyl- en PVC-vloeren. Voor houten of laminaatvloeren moet de kop uitgewrongen zijn met de SuperMocio pers.
a brand of FREUDENBERG