SuperMocio Soft vervanging

DE NAVULLING VOOR SPAANSE DWEILEN


Artikelnummer: 155787

Vileda's SuperMocio Soft reinigt uw vloeren in alle zachtheid dankzij een combinatie van sterk absorberende non-woven en microvezelfranjes. Delicate vloeren en tegels zijn eenvoudig en voorzichtig te reinigen. Vileda's SuperMocio Spaanse mop/navulling is betaalbaar: een geweldig merk voor een lage prijs!


Productdetails


1. Wateropname

De gele microvezelfranjes zijn sterk absorberend. Ze absorberen zowel olieachtige als vloeibare vloeistoffen in één keer. Ze zorgen voor een snelle en grondige reiniging van uw tegels en vloeren.

2.

Ovaalvormige kop

Alle Vileda SuperMocio-koppen zijn ovaal van vorm om elke hoek van uw huis te bereiken. Zo wordt uw schoonmaakroutine vereenvoudigd.

3.

Machinewasbaar

De kop van de mop is gemakkelijk af te spoelen. Plaats de afneembare kop in het wasmachine om eventuele restjes die nog op de schoonmaakvezels vastzitten te verwijderen. Gebruik geen wasverzachter.

Meer infomatie

Meer infomatie

De Vileda SuperMocio Soft reinigt parket en tegels in alle zachtheid. De ovale kop is zo ontworpen dat de dweil moeilijk bereikbare plaatsen kan schoonmaken. Dankzij de zachte dweilkop kunnen zelfs de meest delicate oppervlakken, zoals houten vloeren, eindelijk glanzen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over krassen of strepen. Door de complexe samenstelling (combinatie van non-woven stof en microvezels) kan onze SuperMocio-dweil gemakkelijk vuil en vet verwijderen. Als u klaar bent met het schoonmaken van de vloer, kunt u de kop gemakkelijk direct in het wasmachine wassen. De Vileda SuperMocio koppen zijn machinewasbaar op 40°C.

Gebruik voor de beste schoonmaakprestaties de SuperMocio persemmer waarmee u al het overtollige water kunt verwijderen, zodat de vloer in een mum van tijd gedroogd is.

Vertrouw op de producten van Vileda en probeer nu de SuperMocio Soft. Maak uw vloeren in alle zachtheid proper!

Veelgestelde vragen

Ja, de SuperMocio Soft past bij de meeste van onze Vileda-emmers.
Plaats de dweil naast uw benen en zet uw voet voorzichtig op de rode plastic kop. Trek vervolgens de hendel handmatig omhoog. Wees voorzichtig met het richten van de dweil op uzelf of andere voorwerpen. Ga op dezelfde manier te werk om de nieuwe kop te plaatsen.
Ja, de kop is compatibel met de SuperMocio 3Action XL, de SuperMocio Micro & Cotton, de SuperMocio Microfiber Clean en de SuperMocio Microfiber & Power-stelen.
We raden aan om deze te gebruiken voor het reinigen van harde vloeren zoals parket, linoleum, tegels, vinyl- en PVC-vloeren. Voor houten of laminaatvloeren moet de kop uitgewrongen zijn met de SuperMocio pers.
a brand of FREUDENBERG