Super Mocio Soft recharge / vervanging +30% MFGele microvezelstrips zijn zeer absorberend en reinigen uw huis effectief. Met deze zachte mop is het eenvoudig om delicate vloeren en tegels voorzichtig te reinigen. De Vileda SuperMocio mop / Spaanse mop navulling van Vileda is betaalbaar: een geweldig merk tegen een lage prijs!

Producteigenschappen


1. Wateropname

De gele microvezeldraden zijn superabsorberend en absorberen zowel vloeistof als olieachtige vloeistoffen in één keer. Ze zorgen voor een snelle en grondige reiniging van uw tegels en vloeren.

2. Wasbaar in de machine

De kop van de mop spoelt gemakkelijk uit. Plaats de afneembare kop in de wasmachine om alle restjes die nog vastzitten op de reinigingsvezels te verwijderen.

Veelgestelde vragen

Ja, de SuperMocio Soft Mop past bij de meeste Vileda-emmers.
Plaats de mop naast uw benen en zet uw voet voorzichtig op de rode plastic kop. Trek de hendel dan met uw handen omhoog. Wees voorzichtig en zorg ervoor dat de hendel van u en alle andere voorwerpen af wijst. Zo verwijdert u de kop en plaatst u een nieuwe.
Ja, u kunt ook de SuperMocio 3Action XL, de SuperMocio Micro katoen, de SuperMocio Microfibre Mop Clean & Collect en de SuperMocio Microfibre & Power aan de steel bevestigen.
U kunt de SuperMocio Soft Mop op de meeste vloeren gebruiken. De extra zachte draden zullen bij voorzichtig gebruik geen voorwerpen of vloeroppervlakken beschadigen.
a brand of FREUDENBERG