Super Mocio 3Action

DE SPAANSE DWEIL VOOR EEN GRONDIGE SCHOONMAAK


Artikelnummer: 161553

Super Mocio 3Action met twee Micofiber & Power navullingen biedt u alle voordelen van de verschillende navullingen: sterkte en zachtheid, afhankelijk van uw vloer! Het speciale SuperMocio-pakket bestaat uit een emmer, een pers, een handvat en een Super Mocio Microfiber & Power-kop en twee SuperMocio 3Action-koppen (blauw). Het biedt u alle voordelen van de verschillende navullingen: sterkte en zachtheid naargelang uw vloeren!
Ideaal voor alle soorten vloeren (parket, tegels, linoleum, PVC, hout, vinyl).


Productdetails


1.

Torsiekracht

Om het overtollige water te verwijderen, is het systeem uitgerust met een pers met een innovatief "Torsion Power" -systeem dat twee krachten combineert: druk en torsie voor meer efficiëntie.

2.

Ovale kop

Alle SuperMocio-koppen zijn ovaalvormig om elke hoek van uw huis te bereiken. Zo wordt uw schoonmaakroutine vereenvoudigd.

3.

Microfiber & Power

Deze navulling combineert ultra-absorberende witte reinigingsvezels met rode vezels om hardnekkig vuil en haar te verwijderen, zelfs op delicate vloeren zoals parket. Ze blijven zeer flexibel om toegans te krijgen tot elk hoekje en gaatje.

Meer informatie

Meer informatie

Deze kit bestaat uit een emmer, een pers, een handvat en een SuperMocio Microfiber & Power- kop en twee SuperMocio 3Action-koppen (blauw). U profiteert dus van de reinigingskracht van de verschillende navullingen, allemaal in dezelfde doos!

De SuperMocio Microfiber & Power-navulling is ideaal voor de dieptereiniging van zelfs de meest delicate vloeren dankzij het hoge absorptievermogen. Hij profiteert van een innovatieve technologie, die bestaat uit het combineren van witte microvezelvezels met rode vezels om een unieke reinigingsprestatie te bieden. De rode vezels helpen bij het verwijderen van hardnekkig vuil, terwijl de witte vezels haar en vuildeeltjes verzamelen en ook vloeistoffen absorberen.

De SuperMocio 3Action-navulling biedt op zijn beurt een diepe reiniging van de vloeren voor een optimaal resultaat. De "tri-materiaal" -franjes ontvetten tegelijkertijd vlekken, verwijderen vuil en houden alle soorten vezels en (lichaams)haar vast.

De slimme SuperMocio 3 Action geeft dit vuil direct af bij het spoelen in contact met water. Het kan worden gebruikt op alle soorten tegels, PVC, linoleum, vinyl en parketvloeren.

De emmer is voorzien van een pers waar u al het overtollige water mee kunt verwijderen, zodat de vloer in een mum van tijd is gedroogd. Vereenvoudig uw huishoudelijke taken met het Vileda SuperMocio Microfiber&Power-systeem!

De viledakoppen zijn machinewasbaar op 40°C.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Plaats de dweil naast uw benen en plaats uw voet zachtjes op de rode plastic kop. Trek vervolgens de hendel handmatig naar boven. Wees voorzichtig met het richten van de dweil op uzelf of andere voorwerpen. Ga op dezelfde manier te werk om de kop terug te plaatsen.
We raden u aan om ze te gebruiken voor het reinigen van harde vloeren zoals parket, linoleum, tegels, vinyl- en PVC-vloeren. Zorg ervoor dat de kop bij houten of laminaatvloeren uitgewrongen is met de SuperMocio-persemmer.
a brand of FREUDENBERG