1.2.Spray

DE VAPORISERENDE VLAKKE MOP


Artikelnummer: 140629

Spaar tijd uit terwijl u uw vloeren toch hygiënisch schoonmaakt. De vlakke spraymop 1.2. Spray van Vileda is uitgerust met een hervulbaar waterreservoir in de steel om snel en grondig te dweilen, zonder emmer.

  • Comfortabele handgreep en hendel
  • Geen emmer nodig
  • Duurzaam: was en hergebruik de microvezelhoes

Koop de vlakke spraymop 1.2. Spray van Vileda nu!

*Verwijdert E. Coli en S. aureus van houten vloeren en tegels. Tests werden uitgevoerd in een onafhankelijk laboratorium.

Productdetails


1. Gedaan met emmers

De mop met spray werkt zonder emmer gevuld met water. Resultaat? Minder vlekken en druppels op de vloer, hij vereenvoudigt het schoonmaken. Zelfs een persemmer heeft u niet meer nodig.

2. Altijd gebruiksklaar

De mop zonder emmer is erg handig, hij staat altijd klaar voor gebruik. Vul het waterreservoir met water en reinigingsmiddel, hij is altijd gebruiksklaar (geen batterij nodig) voor maximaal comfort.

3. Voor elke harde vloer

Deze mop is ideaal voor tussendoor en is geschikt voor elke vloer: tegels, linoleum, PVC, hout en vinylvloeren. Ook op parket en laminaat doet deze mop wonderen!

Meer informatie

Meer informatie

Kleine vlekken van de vloer verwijderen? Met emmers slepen is een te grote inspanning voor een snelle schoonmaakbeurt? Dat klopt. Daarom heeft Vileda een nieuwe oplossing bedacht! 

De mop met 1-2-Spray systeem werkt zonder emmers vol vuil water, waarmee u makkelijk morst en die erg omslachtig zijn. In de steel van deze mop zit een waterreservoir, u hoeft het enkel te vullen met water en uw favoriete reinigingsmiddel. Resultaat? U bespaart tijd en moeite! U moet geen overtollig water uitwringen, want de spray brengt precies de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel aan. Hij maakt de microvezeldoek perfect vochtig, zodat uw vloer niet kletsnat of te droog is. Het is de perfecte oplossing wanneer u een dringende schoonmaakklus moet doen of u uw vloer snel wilt opfrissen met een vochtige dweil.

De mop zonder emmer combineert twee essentiële schoonmaakaspecten: water en mop tot één  uitzonderlijk schoonmaakhulpmiddel. De mop werkt met de bekende microvezeltechnologie van Vileda. De XXL PowerZone op de rechthoekige hoes bestaat voor 80% uit microvezels, die hardnekkig vuil en andere deeltjes van uw vloer helpen verwijderen. 

De mop werkt zonder batterijen. Trek aan de rode hendel om de spray te activeren. Dit ingenieuze systeem is geschikt voor elke harde, gevoegde vloer, zoals linoleum, laminaat, parket, tegels, vinyl, PVC vloeren en anderen.

Voor maximaal comfort is de hoes van de mop ook machinewasbaar op 60 ° C. Steek hem gewoon in het wasmachine om hem schoon en hygiënisch te houden.

Poetsen was nooit zo gemakkelijk!

De handige mop voor een dagelijkse schoonmaak of het reinigen van kleine oppervlakken

1

Waterabsorptie

De witte microvezelhoes is sterk absorberend en neemt vloeistoffen en vet moeiteloos in één keer op. De mop zonder emmer garandeert een snelle en grondige reiniging.

2

Activering met één klik

Om het water uit de steel te vernevelen, activeert u de hendel met één trek.

3

Snel te hanteren

De stevige steel zorgt voor een vaste grip en zorgt ervoor dat de mop efficiënt en gemakkelijk hanteerbaar is en u deze simpel over de vloer kunt bewegen.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

De mop is geschikt voor vloertegels, linoleum en laminaatvloeren. Daarnaast is de bevochtiging van de hoezen ook geschikt voor het reinigen van parket en houten vloeren.
Nee, de mop werkt enkel met sproeitechnologie. Eén trek en u kunt aan de slag. Geen batterijen nodig.
De spray is niet inbegrepen, maar u kunt het reservoir gewoon vullen met water en uw favoriete reinigingsmiddel.
Mocht u het antwoord op uw vraag niet hebben gevonden, kunt u gerust contact opnemen via ons online formulier. De medewerkers van onze klantendienst helpen u graag verder.
a brand of FREUDENBERG