Ultramax Sensitive vlakke mop

DE IDEALE MOP VOOR HET SCHOONMAKEN VAN PARKET ZONDER DE HANDEN NAT TE MAKEN (TE GEBRUIKEN IN COMBINATIE MET DE ULTRAMAX PERSEMMER)


Artikelnummer: 161916

De complete kit van Vileda's UltraMax Microfibre Sensitive is ideaal om delicate oppervlakken zoals parket, marmer of linoleum doeltreffend en voorzichtig te reinigen.


Productdetails


1.

Handig uitwringen

De persemmer van de Ultramax maakt uitwringen makkelijk zonder uw handen nat te maken of uw te moeten bukken. De hoes van de mop is perfect afgestemd op de emmer en past volledig in de pers. Deze wordt in werking gezet door een simpele druk met de bezemsteel.

2.

Power Zone

De Ultramax-mop is uitgerust met een XXL Power Zone – een versterkte drukzone – die zorgt voor maximaal contact en een optimale hechting met de vloeren voor een betere reiniging.

3.

Speciaal voor parket

De UltraMax Sensitive: hij beschikt over een ultra-absorberende microvezelhoes met paarse draden die vuil en haar op te nemen zonder te krassen.

Meer informatie

Meer informatie

De Sensitive versie van Ultramax heeft een microvezelhoes met twee soorten vezels. De witte vezels, voor 100% uit microvezels, absorberen en houden water vast. De paarse vezels vangen vuil en haar op en reinigen zonder krassen. 

De nieuwe Sensitive hoes/navulling is bijzonder geschikt voor delicate watergevoelige oppervlakken (parketvloeren), omdat het goede absorptievermogen een snelle droging garandeert.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt de hoes van de microvezelmop in uw wasmachine wassen tot op 60 °C.
De UltraMax Sensitive microvezelmoppen zijn ontworpen voor gebruik op parketvloeren.
Ja, de complete kit van de Vileda UltraMax met telescopische mop en emmer wordt gedekt met een garantie van 2 jaar.
De kit van de Vileda UltraMax bestaat uit een mop en pers, een telescopische steel en een emmer. Alle essentiële vloerreinigingstools in één set.
a brand of FREUDENBERG