Vlakke Ultramax-mop

VOOR EEN DOELTREFFENDE REINIGING VAN ALLE VLOERTYPES ZONDER DE HANDEN NAT TE MAKEN (TE GEBRUIKEN IN COMBINATIE MET DE ULTRAMAX-PERSEMMER)


Artikelnummer: 155738

De complete set voor het schoonmaken van vloeren: microvezelmop met telescopische steel en 2-in-1-hoes met persemmer. Ideaal voor de grondige reiniging van alle soorten vloeren zoals tegels en parket zonder uw handen nat te maken.

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1. Handig uitwringen

De persemmer van de Ultramax set maakt uitwringen makkelijk en dit zonder uw handen nat te maken of u te moeten bukken. De hoes van de mop is perfect afgestemd op de emmer en past volledig in de pers. Deze wordt geactiveerd door een simpele druk met de steel.

2. Power Zone

De complete reinigingsset voor vloeren verwijdert het hardnekkigste vuil van elk oppervlak. De Ultramax is uitgerust met een XXL Power Zone – een zone met verhoogde druk – die zorgt voor een maximaal contact en een optimale hechting met de vloeren verzekert voor een betere reiniging.

3. Voor alle soorten vloeren

De 2-in-1-Power microvezelhoes voor een perfecte absorptie en een diepgaande reiniging met een resultaat zonder strepen, ook op de meest kwetsbare vloeren zoals parket.

Meer informatie

Meer informatie

Uw huis mooi en proper houden zonder er al te veel tijd aan te besteden? Dat kan!

De Ultramax set is uw ideale alledaagse partner. Dankzij deze complete schoonmaakset beschik je over een microvezelmop om je vloer grondig en eenvoudig te reinigen. De steel ligt makkelijk in de hand en is uitgerust met een draaibare kop, zodat elk plekje bereikbaar is, ook onder de meubels. Hij kan alles aan, zelfs de hardnekkigste vlekken. Hij reinigt vuil en verwijdert het dankzij de Power Zone, een versterkte drukzone die een doeltreffende en vlotte reiniging van alle soorten vloeren verzekert, zowel tegels als parket. Uitwringen is eenvoudig, want u hoeft u niet te bukken of uw handen nat te maken. De opklapbare kop van de mop wordt met één beweging dichtgevouwen en glijdt vlot in de persemmer. 

Met de Ultramax vergeet u de lange en vervelende poetsbeurten, hij zorgt voor een kraakhelder huis, elke dag!

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt de hoes van de microvezelmop in uw wasmachine wassen tot op 60 °C.
De UltraMax microvezelmoppen zijn geschikt voor harde vloeren zoals laminaat, tegels of hout.
Ja, de Vileda UltraMax set wordt gedekt door een garantie van 2 jaar.
De Vileda UltraMax set bestaat uit een mop en pers, een telescopische steel en een emmer. Alle essentiële vloerreinigingstools in één set.
a brand of FREUDENBERG