Glitzi Power Inox

DE METALEN SCHUURSPONS


Artikelnummer: 141659

Onze metalen schuurspons is veel hygiënischer en vijf keer efficiënter dan een gewone roestvrijstalen schuurspons. Dankzij de zachte kern is deze gemakkelijk uit te spoelen en voelt deze aangenaam aan. Deze spons zorgt voor efficiëntie en comfort tijdens het poetsen van uw stalen potten, pannen en ovens.


Productdetails


1. Duurzame materialen

De verschillende lagen van de schuurspons bestaan uit 36% polyestergaren, 46% staaldraad en 18% polyurethaan, waardoor een speciale oppervlaktestructuur van roestvrijstalen lussen ontstaat. Deze harmonieuze combinatie is duurzaam en verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil.

2.

Hygiënisch

Vileda's metalen schuurspons kan uitgespoeld en grondig gereinigd worden met proper leidingwater zonder dat er verborgen vuildeeltjes in blijven hangen, zoals vaak het geval is bij stalen schuursponsjes. Dat maakt onze schuursponzen hygiënischer.

3. Efficiënt schuren

Om hardnekkige vlekken, roestdeeltjes, verbrand vet en olie- of voedselresten te verwijderen kan u onze speciale roestvrijstalen schuurspons kopen zodat u vuil snel en gemakkelijk verwijdert.

Meer informatie

Meer informatie

Potten en pannen schuren, is een eindeloze klus. Zitter er etensresten, verbrand voedsel en vetvlekken op uw pan en vuile randen op uw roestvrijstalen potten die normaal zouden moeten glanzen? Het is niet altijd eenvoudig om van dat hardnekkige vuil af te geraken. Het kost veel tijd om de vaat, elektrische apparaten, zoals ovens schoonmaken nadat het voedsel is verbrand of wanneer u bent vergeten ze proper te maken. Vergeet onze metalen schuurpons dan niet te gebruiken om uw keuken weer te laten blinken!

De lussen van zacht staal zijn niet schadelijk voor uw handen zonder handschoenen en passen tussen de openingen van uw ovenrekken. Laat geen vuilrestje meer achter wanneer u dit comfortabele schoonmaakproduct voor uw dagelijkse taken gebruikt. Het roestvrije materiaal van deze sponzen moet regelmatig worden gereinigd en gespoeld. Water en reinigingsmiddel dringen door in de rechthoekige metalen spons, zodat deze weer hygiënisch is. Daardoor is deze duurzaam en herbruikbaar.

Als uw originele schuurspons beschadigd is kan u een tweede metalen spons vinden in onze verpakking. Met deze schuursponzen kunt u ook tegels, vloeren of meubelen met roestvrijstalen onderdelen reinigen, ze laten geen krassen of beschadigingen achter.

Verwijder moeiteloos vuilrestjes in maar enkele bewegingen met onze Vileda Glitzi Inox metalen schuurspons.

De ultra-schuurspons die diep schrobt, zeer hygiënisch en vervormt niet

1

In uw keuken

Deze metalen spons is perfect voor het reinigen van werkbladen, gootstenen en ovens in alle keukens.
2

In uw keuken

Deze metalen spons is perfect voor het reinigen van werkbladen, gootstenen en ovens in alle keukens.

3

Voor uw keukengerei

Reinigings- of gewone keukendoeken volstaan niet om hardnekkig vuil van stalen potten te verwijderen. Gebruik daarvoor deze duurzame metalen schuurspons.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Onze Glitzi Power Inox heeft een rechthoekige vorm om eenvoudig in de hand te houden zoals een conventionele spons of een van onze reinigingsdoeken.
Voor uw comfort is dit een verpakking met twee efficiënte sponzen om eenvoudig op te bergen.
Nee, dat zullen ze niet. Onze metalen schuurspons reinig uw potten doeltreffend zonder deze te krassen of te beschadigen.
Mocht u het antwoord op uw vraag niet gevonden hebben of als u vragen hebt over onze schoonmaakproducten of andere huishoudelijke artikelen, kunt u gerust contact met ons opnemen via https://www.vileda.com/int/contacts/. De medewerkers van onze klantendienst staan u ter beschikking.
a brand of FREUDENBERG