Perfect 2in1 Plus – Aanpasbare extra brede strijkplank met stoomgeneratorsteun, stopcontact en kabelhouderDe Perfect 2in1 Plus van Vileda heeft een breed oppervlak en is de ideale strijkplank voor lakens en hemden

Meer informaties

Meer informaties

Een uittrekbare arm voor wasgoed en een verstelbare strijkijzersteun maken deze extra brede strijkplank perfect geschikt voor XXL wasgoed. Dankzij de 2 in 1-functie en het brede strijkoppervlak strijkt u moeiteloos lakens, beddengoed, slopen, gordijnen en andere grote stukken. Hang het stuk over de uittrekbare arm of verwijder de strijkijzersteun zodat u direct meer ruimte hebt om uw strijkijzer te verplaatsen. Profiteer van de extra strijkruimte en strijk comfortabeler door grotere stukken wasgoed in één keer te strijken.

MEER VOORDELEN

1

Stopcontact en kabelhouder

Met stopcontact op de strijkplank – geschikt voor elk apparaat. Dankzij de kabelhouder zit het snoer niet in de weg. U hoeft nooit meer te vrezen dat u over het snoer zult struikelen of erop zult trappen
2

Stabiel en robuust

Zeer stevige strijkplank met een gewicht van 7 kg. Dankzij dit hoge gewicht is de plank stabiel. Rubberen antislipvoetjes verhogen de stabiliteit. De stevige poten van deze plank garanderen stabiliteit op elke ondergrond.
3

Katoenen hoes met dikke schuimlaag

Hoogwaardige 100% katoenen hoes met extra schuimlaag en een ideale vorm voor het strijken van lakens. Deze extra brede strijkplank is geschikt voor alle Vileda-hoezen. Ze wordt geleverd met een prachtige (groene) hoes met het Vileda Bubbles-motief.
a brand of FREUDENBERG