Premium 2in1

HET STABIELE TAFELMODEL


Artikelnummer: 157333

Verstelbaar droogrek op poten met afneembare vleugel voor op de radiator.


Productdetails


1.

Verstelbaar

De Premium 2in1 is uitgerust met een afneembare vleugel die gebruikt kan worden als aanvulling of extra droogrekje aan een radiator, deur, raam of balkon. De vleugelarmen zijn superstevig, vormvast en verstelbaar.

2. Heel mobiel

Het kan vlot verplaatst worden dankzij de wieltjes. Eenvoudig te vervoeren want hij is gemakkelijk inklapbaar.

3.

Ultra-praktisch

De dikke centrale XXL-draden laten geen kreukels achter in het wasgoed en verkorten de strijktijd.

Meer informatie

Meer informatie

Wat een genot is het om altijd proper en droog wasgoed te hebben! Maar het valt niet altijd mee om uw was netjes te houden, zeker wanneer u in een appartement woont of geen wasdroger hebt. Om er dagelijks voor te zorgen moet de was goed op orde zijn moet u een paar trucjes toepassen!

Met het Premium 2in1 droogrek zal u echt blij zijn! Dit droogrek is verstelbaar, één van de vleugels is afneembaar en kan worden gebruikt als extra droogrekje aan een radiator. Gegarandeerde efficiëntie! Dit droogrek kan zowel gebruikt worden voor een grote was als voor een miniwasje. Het tafelformaat laat genoeg vrije ruimte onder het rek voor lange kleding of linnengoed.

Dankzij het vergrendelingssysteem van de vleugels kan het droogrek probleemloos opgevouwen en opgeborgen worden. Met het Premium 2in1 droogrek komt u niet voor verrassingen te staan!

Tips: De extra vleugel is ideaal voor een miniwasje. Hij kan worden geïnstalleerd aan een radiator, deur of balkon. Perfect voor een handwas of snelle was na het sporten.

Zet uw droogrek op een goed geventileerde plaats. Laat uw kleren ademen, ze drogen sneller als er voldoende ruimte tussen is.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Dit droogrek heeft één uitklapbare en één afneembare vleugel, u kunt de afneembare vleugel aan een radiator of balkon hangen om snel kleine hoeveelheden wasgoed te drogen.
De afmetingen van dit droogrek met geïntegreerd radiatordroogrek zijn: hoogte 91, breedte 180, diepte 57 cm. Dit compacte droogrek is ideaal voor kleine flats. Als u het niet gebruikt, kunt u het inklappen en makkelijk opbergen.
U kunt tot twee gewone of één grote lading drogen. Hij heeft een totale drooglengte van 18 meter en een droogcapaciteit van 12,8 kg.
Hij is sterk genoeg dankzij zijn tafelpoten. Het is gemaakt van aluminium en garanderen stabiliteit, maar is ook licht en gemakkelijk te verplaatsen.
Nee. De dikke draden laten geen kreukels achter. Hang uw kleding gewoon op de draden en gebruik de extra accessoires voor kleine stukken, zoals sokken of ondergoed op te hangen.
a brand of FREUDENBERG