Universal

HORIZONTALE DROOGREK


Artikelnummer: 157242

De nieuwe Vileda Universal vouwbare wasdroger is het ideale product voor het gemakkelijk en draagbaar drogen van de was. Vereenvoudig uw huishoudelijke taken met dit praktische opvouwbare model met uitschuifbare vleugels en een slank ontwerp.

Productdetails


1.

Versterkte stalen kader

Het opvouwbare kader is gemaakt van zwaar staal voor stabiliteit en duurzaamheid, zodat de droger een aanzienlijk gewicht kan dragen zonder te buigen.

2.

Uitschuifbaar voor meer ruimte

Vouw de vleugels van de Universal uit voor meer droogruimte of trek ze in voor kleinere hoeveelheden wasgoed. Dit geeft u drie verschillende aanpasbare droogruimtes.

3.

Fijne structuur

De Universal is een zeer dun, licht en opvouwbaar droogrek. U kunt hem gemakkelijk tot een handig formaat verkleinen zodat hij in of achter de meeste kasten past.

Meer informatie

Meer informatie

Het drogen van wasgoed kan snel een frustrerende klus worden als uw droogrek volumineus, stijf en moeilijk te verplaatsen is. Deze dagen zijn voorbij dankzij onze Vileda Universal opvouwbare wasrek.

Het innovatieve vleugelontwerp maakt dit inklapbare droogrek zowel flexibel als aanpasbaar. Gebruik het hoofdniveau als een enkele droogruimte of vouw de vleugels uit voor extra ruimte en een totaal droogoppervlak van 18 meter.

Na het drogen van uw wasgoed hoeft u alleen de vleugels eenvoudig naar binnen te vouwen om het Universal droogrek te verkleinen tot een handig formaat voor eenvoudig opbergen.

Afhankelijk van de ruimte die u nodig heeft, kan u kiezen om de vleugels uit te klappen om het formaat van het droogrek aan te passen aan uw huidige wasgoed. Dit dynamische droogrek maakt het gemakkelijk kleding, handdoeken en zelfs dekens te verplaatsen. Bovendien is het Universal opvouwbare droogrek mobiel dankzij de handige bodemwieltjes, zelfs wanneer deze volledig geladen is met wasgoed.

Droog uw wasgoed snel en efficiënt met de Vileda Universal. Schaf nu uw eigen opvuwbare droger aan!

Het hoogwaardige horizontale droogrek van Vileda tegen een aantrekkelijke prijs

1

Veiligheidscontrole voor stabiliteit

Het kader is uitgerust met een intuïtieve veiligheidscontrole om het onbedoeld inklappen te voorkomen.

2

Droogruimte van 18 meter

Over de gehele lengte biedt de opvouwbare droger tot wel 18 meter droogruimte voor uw wasgoed.

3

Eenvoudig transport per wiel

Zelfs als deze volledig is gevuld kan het opvouwbare droogrek eenvoudig worden verplaatst op de praktische wieltjes.

a brand of FREUDENBERG