Infinity Flex

UITTREKBAAR DROOGREK


Artikelnummer: 157232

Uittrekbaar stalen droogrek met een droogcapaciteit van 27 meter, in tafelmodel, ideaal voor linnengoed, dekbedovertrekken, lakens en tafelkleden.


Productdetails


1. “Oneindig” uittrekbaar

Wanneer de centrale plateau van het Infinity Flex droogrek is uitgetrokken tot een lengte van 2,57 meter levert dit een totale droogcapaciteit van 30 meter op. U kan 3 wasmachines per keer drogen, in plaats van het wasgoed van één wasbeurt!

2. XXL-formaat

De Infinity Flex is een heel lang droogrek op hoge poten (1 meter) en is dus ideaal voor grote stukken wasgoed zoals lakens, tafellakens, badhanddoeken en dekbedovertrekken. De dikke XXL-draden verkreuken het wasgoed niet en laten geen kreukels achter.

3. Praktisch

De Infinity Flex is eenvoudg te installeren en kan verplaatst worden dankzij de wieltjes. Het vergrendelingssysteem van de vleugels zorgt ervoor dat het droogrek veilig opgeborgen kan worden.

Meer informatie

Meer informatie

Dagelijks de was doen kan lastig zijn en wordt een hele opgave, vooral wanneer u lakens, dekbedovertrekken en tafelkleden te drogen moet hangen! Soms heeft u in uw appartement of huis gewoon niet genoeg ruimte om grote stukken wasgoed netjes op te hangen. Met het Infinity Flex droogrek is dat probleem opgelost.

Dit droogrek voor tafelkleden kan overal geplaatst worden en strekt zich “oneindig” uit! Dit slimme en zeer gebruiksvriendelijke droogrek is lang en hoog, vooral erg handig voor lakens en tafellakens. Dankzij dit rek hangen deze niet op de grond.

De Infinity Flex is ook erg praktisch voor uw dagelijkse was. Het droogrek heeft een houder om kleine stukken op te hangen zonder wasknijper. Door het maxiformaat kan het wasgoed drogen terwijl het geventileerd wordt en kan zo het vocht beter ontsnappen. De Infinity Flex betekent een revolutie voor droogrekken. Hij past zich aan al uw behoeften aan, zelfs binnenhuis. 

Met de handige Infinity Flex heeft u dankzij de sokkenhouder geen wasknijpers nodig voor uw kleine wasgoed. De dikke XXL-draden laten geen kreukels achter en verminderen de strijktijd. Minder kreukels, wat tijd bespaart!

Advies: Trek het droogrek volledig uit om de maximale droogcapaciteit ten volle te benutten voor het drogen van uw lakens en tafelkleden.

Productkenmerken

a brand of FREUDENBERG