Mixer 3

DE DROOGTOREN MET EEN 30 METER WASLIJN


Artikelnummer: 157244

Droogtoren met verdiepen voor geoptimaliseerd drogen en plaatswinst.


  •  

Productdetails


1.

Toren met drie verdiepen

Dit stalen wasrek heeft verschillende verdiepen met afzonderlijke plateaus voor een optimale afstemming op de verschillende soorten wasgoed. De toren heeft een droogcapaciteit van 30 meter.

2. Praktisch

Eenmaal ingeklapt kan het droogrek eenvoudig opgeborgen worden dankzij de zwenkwieltjes, hij wordt erg dun. Half opvouwbaar, praktisch voor de kleine was.

3. Handig

De droogtorens van de Mixer-reeks zijn uitgerust met handige accessoires: een sokkenhouder voor ondergoed en twee haken voor kleerhangers, voor hemden en bloezen. De haken voor kleerhangers bieden u een extra mogelijkheid om uw hemden optimaal te laten drogen.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Dit droogrek heeft meerdere plateaus. U kunt ze aanpassen en inklappen naargelang uw behoeften.
De afmetingen van de 3 verdiepen zijn: hoogte 132, breedte 71, diepte 71 cm. U kunt hem zelfs in de douche, de gang of op het balkon plaatsen. Als u hem niet gebruikt, kunt u hem opvouwen en makkelijk opbergen.
Dankzij het droogoppervlak van 30 meter droogt u tot drie conventionele machines.
De droogtoren is gemaakt van staal en dat zorgt voor maximale stabiliteit. Dankzij de wieltjes kunt u hem makkelijk verplaatsen, ook als hij geladen is.
Nee. Hang uw kleding gewoon op de draden en gebruik de extra accessoires voor kleine stukken, zoals sokken of ondergoed op te hangen. De droogtoren heeft ook twee haken om kleerhangers op te hangen.
a brand of FREUDENBERG