Soft Care

Ons ideale droogrek om sporen van de wasdraden op de kledij te vermijden


Artikelnummer: 170772

Vileda Soft Care is de perfecte oplossing om grote hoeveelheden was te drogen zonder je zorgen te maken over vouwen in je kledij. Het grote droogrek met parallelle poten is perfect geschikt voor gezinnen die minder willen strijken.


Productdetails


1.

Minder vouwen

Het nieuwe droogrek Soft Care is perfect om de sporen van de wasdraden op je was te verminderen, dankzij zijn dikke centrale buizen van 12 mm diameter, waardoor het strijken achteraf veel gemakkelijker gaat. 
Ondanks de dikte van de buizen kun je nog altijd wasknijpers gebruiken.

2.

21m droogcapaciteit

Vileda Soft Care is erg praktisch. Dankzij zijn 21 m droogcapaciteit kan je er al je was op kwijt. De hoge droogvleugels bieden je nog meer ruimte, want je kan er zelfs de langste kledingstukken aan ophangen. De sokkenhouder is dan weer handig voor kleinere stuks, zoals sokken of ondergoed.

3.

Zeer stabiel en veilig

Het grote droogrek is duurzaam, veilig en stabiel dankzij de nieuwe vergrendelingstechnologie voor de droogvleugels. Al wat je nodig hebt om je wasgoed comfortabel op te hangen en zelfs het strijken te vergemakkelijken!

Meer informatie

Meer informatie

Vileda Soft Care – grote hoeveelheden wasgoed met minder sporen van de wasdraden

 

Wil je minder tijd en moeite in je dagelijkse was steken? Dan is Vileda Soft Care het ideale droogrek voor jou. Met zijn heel dikke centrale buizen vermindert hij de vouwen op je wasgoed, wat je de beste droogresultaten oplevert. Ook het strijken achteraf gaat gemakkelijker en sneller, waardoor je heel wat tijd bespaart!

Aan zijn 21 m drooglengte en zijn brede centrale rek kan je al je wasgoed ophangen: lange stukken zoals broeken of jurken kunnen gemakkelijk aan de hoge droogvleugels worden opgehangen, zonder dat je ze in tweeën moet plooien. Sokken en ondergoed kunnen dan weer snel zonder wasknijpers aan de sokkenhouder gehangen worden. En de rest van het wasgoed vindt snel zijn plaats op het centrale gedeelte van het droogrek. Aan de Vileda Soft Care heeft elk kledingstuk zijn eigen plaats.

 

Bestel jouw grote droogrek van Vileda vandaag nog en vermijd de sporen van de wasdraden op je wasgoed!

Stappen om te gebruiken

1

Minder sporen van de wasdraden

Dankzij zijn centrale buizen van 12 mm diameter blijven er minder sporen achter op de was, wat je tijd doet winnen tijdens het strijken.

2

21 m droogruimte

Droog grote hoeveelheden wasgoed tegelijkertijd op de 21 m droogruimte.

3

Lange kledingstukken drogen

Hang zelfs lange kledingstukken, zoals broeken, op aan de zeer hoge vleugels van je grote droogrek, zonder ze te moeten plooien.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Neen, het droogrek is al volledig gemonteerd.
Ja, ook al zijn de centrale buizen dikker dan de gewone draden, toch kunnen er gewone wasknijpers op gebruikt worden. We raden je wel aan om grotere, soepele wasknijpers te gebruiken – die ook geschikter zijn voor zwaardere kledingstukken – om er zeker van te zijn dat je wasgoed veilig op het droogrek bevestigd wordt.
Ja, je kan het droogrek ook buiten gebruiken, op voorwaarde dan je het nadien telkens binnen opbergt.
Het droogrek zelf meet 56x8x122 cm wanneer het is dichtgeklapt. Eens opengeklapt wordt dat 215x56x128 cm en kan een totale drooglengte van 21 m bereikt worden.
a brand of FREUDENBERG