Surprise

Het compacte en handige droogrek met uittrekbare vleugelsStalen droogrek met uittrekbare droogvleugels met een droogcapaciteit van 20 meter.


Productdetails


1. Uittrekbaar

Wanneer het centrale plateau uitgetrokken wordt, kan het uittrekbare droogrek Surprise een lengte van 187 cm bereiken. Dit stemt overeen met een droogcapaciteit van 20 meter. Het droogrek kan in een handomdraai aangepast worden aan de grootte van je wasgoed.

2. Heel mobiel

Het wasrek voor gebruik binnenshuis kan vlot verplaatst worden dankzij de wieltjes en makkelijk plat ingeklapt worden om te dragen.

3. Superpraktisch

De dikke centrale XXL-draden laten geen plooien achter op de was en verminderen de strijktijd.

Meer informaties

Meer informaties

Het is niet altijd eenvoudig om je was te beschermen. Om dagelijks zorg te kunnen dragen voor je wasgoed, moet je goed georganiseerd en af en toe creatief zijn. Zeker wanneer je te weinig plaats hebt om je was te laten drogen. Laat je dan verrassen door het Surprise wasrek met uittrekbare droogvleugels voor gebruik binnenshuis! Dit moduleerbare droogrek past zich aan jouw behoeften aan: het centrale plateau van 110 cm verbergt droogvleugels die tot 187 cm uitgetrokken kunnen worden. Dit superpraktische droogrek kan overal geïnstalleerd worden. Bovendien kan je het makkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwieltjes. De speciale accessoires voor je kleine wasgoed maken het leven een stuk makkelijker. Voortaan heb je geen wasknijper meer nodig voor elke sok die je ophangt! Een handig veiligheidsscharnier voorkomt dat het rek per ongeluk dichtklapt. Met deze “Surprise” krijgt al je wasgoed een plaatsje! Advies Trek het droogrek volledig uit om de maximale droogcapaciteit ten volle te benutten voor je belangrijkste wasgoed. Kies een niet te vochtige plaats om je droogrek te installeren. Laat je kleren ademen. Hang ze niet te dicht op elkaar, dan drogen ze sneller. Dankzij de sokkenhouder van het Surprise droogrek heb je geen wasknijpers nodig voor je kleine wasgoed. De dikke XXL-draden laten geen plooien achter en verminderen de strijktijd. Minder plooien, meer tijd!

Productkenderken

Veelgestelde vragen

Dit uittrekbare droogrek is ontworpen voor drogen binnenshuis en is niet bedoeld voor buiten. U kunt het echter wel gebruiken op beschutte plaatsen in uw tuin, op uw terras of op het balkon.
De compacte afmetingen zijn 60,5 cm x 5 cm x 131,5 cm
De extra dikke middelste draden zijn gemaakt van aluminium, de zijdraden en het frame zijn van verzinkt staal.
U kunt de hoogte van de Vileda Surprise niet instellen, maar we hebben een ruim assortiment andere droogrekken en droogmolens voor binnen en buiten, evenals andere huishoudelijke benodigdheden.
Als u nog vragen of opmerkingen hebt of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met onze klantendienst via https://www.vileda.com/en_mena/contacts/. De medewerkers van de klantendiensten helpen u graag met alle problemen in verband met onze producten en zullen u alle informatie geven die u nodig hebt.
a brand of FREUDENBERG