SuperMocio Microfibre & Power Vervanging

NAVULLING VOOR SPAANS DWEIL


Artikelnummer: 157944

De Super Mocio Microfiber & Power-navulling is ideaal voor de dieptereiniging van de meest delicate vloeren dankzij het hoge absorptievermogen.


Productdetails


1.

Witte vezels

De witte vezels zijn ultra-absorberend voor een snelle droging en zeer goede reinigingsprestaties.

2.

Rode vezels

De rode vezels helpen hardnekkig vuil en haar te verwijderen, zelfs op delicate vloeren zoals parket.

3.

Ovale kop

Alle SuperMocio-koppen zijn ovaal van vorm om elke hoek van uw huis te bereiken. Zo wordt uw schoonmaakroutine vereenvoudigd.

Meer infomatie

Meer infomatie

Het vuil bestrijden lukt u maar niet … u kan de pluisjes en dierenhaartjes die aan uw vloer blijven plakken niet meer uitstaan… U weet niet hoe u de hardnekkigste vlekken moet verwijderen? De SuperMocio Microfiber&Power helpt u daarbij.

De Super Mocio Microfibre & Power navulling is ideaal voor de dieptereiniging van de meest delicate vloeren dankzij het hoge absorptievermogen. Het profiteert van een innovatieve technologie, die bestaat uit het combineren van witte met rode microvezelvezels om een unieke reinigingsprestatie te bieden. De rode vezels helpen bij het verwijderen van hardnekkig vuil, terwijl de witte vezels haar en vuildeeltjes opvangen, terwijl ze vloeistoffen absorberen.

Tip: gebruik de persemmer met de Vileda SuperMocio voor efficiënt wringen zonder uw handen nat te maken of te moeten bukken.

Productkenmerken

Veelgestelde vragen

Plaats de dweil naast uw benen en zet uw voet voorzichtig op de rode plastic kop. Trek vervolgens de hendel handmatig omhoog. Wees voorzichtig met het richten van de dweil op uzelf of andere voorwerpen. Ga op dezelfde manier te werk om de nieuwe kop te plaatsen.
We raden aan om deze te gebruiken voor het reinigen van harde vloeren zoals parket, linoleum, tegels, vinyl- en PVC-vloeren. Voor houten of laminaatvloeren moet de kop uitgewrongen zijn met de SuperMocio pers.
a brand of FREUDENBERG