Kit Turbo

EEN SPIN-SYSTEEM VOOR EEN EFFICIËNTE DIEPE REINIGING


Artikelnummer: 151154

Een ultraperformante reinigingsset voor alle soorten vloeren (parket, tegels, linoleum, PVC, hout, vinylvloeren) met microvezelmop uitgerust met een telescopische steel en een persemmer met pedaal. De perfecte oplossing voor een snelle, grondige en moeiteloze reiniging zonder uw handen nat te maken.

**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.


Productdetails


1. Maximaal comfort

Spoel de dweilkop simpelweg af in de emmer gevuld met water. Plaats hem in de emmer met de pers en trap dan op het pedaal. Houd de meegeleverde draaibare steel van de mop losjes vast.

2. Doeltreffende reiniging

De witte vezels zijn 100% in microvezel en verzekeren een maximale absorptie. De niet-krassende rode schuurvezels zijn ideaal tegen hardnekkig vuil.

3. Spatbescherming

Ter bescherming van uw kleding heeft de emmer met voetpedaal een speciale barrière om spetters bij het uitwringen van de microvezelmop te voorkomen.

Meer informatie

Meer informatie

Elke dag een proper huis zonder moeite, een echte uitdaging die mogelijk gemaakt wordt dankzij de Turbo. Hij kan alles aan, zelfs het hardnekkigste vuil! 

Deze reinigingsset houdt uw interieur met alle eenvoudigheid gezond en proper. Dankzij deze set zorgt u voor een aangename en uitnodigende woning.

De Turbo beschikt over verschillende grote troeven waardoor hij gebruiksvriendelijk en zonder beperkingen is. Hij is uitgerust met een telescopische steel en dankzij de pedaalemmer kan je hem makkelijk uitwringen. De microvezels verwijderen vlekken zonder de vloeren te krassen en de driehoekige kop van de dweil draait, dit om het vuil uit de kleinste hoekjes en gaatjes te halen. U kan de Turbo gebruiken voor alle soorten vloeren: linoleum, PVC, vinylvloeren, tegels, hout en zelfs het meest delicate parket. Vuil bestrijden is geen uitdaging meer, met de Turbo wordt het kinderspel!

Tips: Om rugpijn te vermijden, moet de steel uitgeschoven worden tot aan schouderhoogte, waardoor dus een hoek van 90 graden tussen uw gestrekte arm en de steel ontstaat. Slim!

Productkenmerken

a brand of FREUDENBERG