Express

Het radiatordroogrekHet Express radiatordroogrek is de perfecte oplossing om snel kleine wasjes te drogen. Dankzij de stevige armen in hars is dit een sterk en betrouwbaar droogrek voor uw kleding, keukenhanddoeken en ander wasgoed.


Productdetails


1. Verstelbare armen

U kunt de armen aanpassen aan het oppervlak waaraan u het droogrek bevestigt. Dit zorgt voor flexibiliteit en comfort.

2. Sterk en stevig hars

De armen van het radiatordroogrek zorgen voor stevige steun voor uw wasgoed. Dit maakt het droogrek bijzonder duurzaam.

3. Opvouwbaar ontwerp

Na het drogen van, vouwt u het droogrek plat op, zodat u het gemakkelijk achter een rek of kast kunt opbergen. Dit product neemt erg weinig ruimte in en is geschikt voor kleine huishoudens.

Meer informaties

Meer informaties

Het Vileda Express radiatordroogrek is de ideale aanvulling voor het drogen van kleine wasjes. Dit instelbare droogrek biedt 3 meter droogruimte en kan gemakkelijk aan uw radiator worden gehangen dankzij het flexibele en opvouwbare ontwerp. In tegenstelling tot andere droogrekken is het bijzonder mobiel en flexibel dankzij de verstelbare armen die op alle soorten radiatoren of gelijkaardige voorwerpen passen. Als een intuïtieve verlenging van uw radiatoren creëert het ruimte om handdoeken en kleine hoeveelheden wasgoed snel te verwarmen en te drogen. Dit efficiënte radiatordroogrek past zich aan uw meubelen aan zonder de inrichting te verstoren. De draden vormen een subtiel en stevig droogrek. Met zijn opvouwbare ontwerp is het vooral handig voor kleinere verblijven zoals een studio of een caravan. En uiteraard is het ook geschikt voor grotere ruimten, zoals een badkamer of keuken. Koop vandaag nog een Express radiatordroogrek als handige aanvulling op uw droogapparatuur en als efficiënte manier om kleine wasjes te drogen!

Het radiatordroogrek met stevige, aanpasbare armen

1

Vouw het droogrek open

Open het droogrek door de flexibele armen uit te vouwen.
2

Pas de afstand aan

Pas de afstand van de arm aan tot hij bij de afmetingen van uw radiator past.
3

Klem de armen vast

Haak de armen aan de radiator tot het droogrek stevig vastzit. U kunt nu uw wasgoed op het droogrek hangen.

Productkenderken

Veelgestelde vragen

U kunt handdoeken, doekjes of kleine kledingstukken zoals sokken en ondergoed op het radiatordroogrek drogen. Hang geen grote stukken zoals beddengoed of gordijnen op dit droogrek.
Ja, het ontwerp en gebruik van dit radiatordroogrek zijn zo eenvoudig als het maar kan. U dient enkel de armen uit te vouwen en ze aan uw radiator te bevestigen.
Dit droogrek meet 41 cm × 28,5 cm.
Het radiatordroogrek weegt ongeveer 422 g.
Dit droogrek biedt 3 meter bruikbare droogruimte. Dat volstaat voor een kleine lading wasgoed en maakt van dit radiatordroogrek de perfecte keuze voor het drogen van kleine wasjes tussendoor.
a brand of FREUDENBERG